reklama
izabela352
Fanka BB :)
dziewczyny nie znacie jakiegos przepisu na salatke, ktora bylaby dobra na grila?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
nalpeiej do grilla pasuje salatka z pomidorow,salaty, ogorka swiezego lub malosolnego, oliwek i sosu vinegret.
izabela352
Fanka BB :)
robilam juz taka ale bez oliwek i z sosem wloskim. musze sprobowac ta twoja. bedzie w sam raz na upaly bo nie jest ciezka .
A ja robię taka wersję: sałata lodowa, pomidory, ogórki zielone, czerwona cebulka, kukurydza konserwowa i feta. Wszytsko zalane sosem śmietanowo-majonezowo-czosnkowym. Do tego robie jeszcze masełko czosnkowe i smaruje min opieczone na grillu bagoetki albo chlebek. PYCHOTKA!!!! i znika w ekspresowym tempie.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
kobietki po tych 100 dnaich na chorobowym brak mi pomysłów na zupy, zauważyłłam że ciąglesą takie same, może macie jakieś ulubine zupki typowo Polskie i takie zaczerpnięte z innych kuchni, albo jakieś przepisy jedno garnkowe z niedrogich składników
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2007-f127/przepisy-na-pysznosci-8326/index5.html
zamierzam upiec bounty.
zamierzam upiec bounty.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ratunku ugotowałam 3 torebli ryzu na obiad ale nic nie tkneliśmy może znacie jakiś szybki deser na bazie gotowanego ryżu?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ojej, to troche duzo tego ryzu. Ja lubie ryz z jogurtem i cukrem:-)
reklama
Podziel się: