Guni85
Fanka BB :)
A ciekawa jestem czy ktoś skraca Laurę Lara? Laurkę tak tak u nas w przedszkolu też mówiliMoja córka to Laura, gdy ktoś pyta jakie jest zdrobnienie , no jak to Laurka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ciekawa jestem czy ktoś skraca Laurę Lara? Laurkę tak tak u nas w przedszkolu też mówiliMoja córka to Laura, gdy ktoś pyta jakie jest zdrobnienie , no jak to Laurka
Fajne Malina. I Krzesimir i Teodor teżWybierałam między Krzesimir i Teodor - to pierwsze wydaje mi się rzadkie, ale chyba żadne nie jest oryginalne
Dla dziewczynki miałam Malina i to już jest chyba nietypowe
wygrał Teodor, ale Krzesimir dla wielu osób był bardzo kontrowersyjnym imieniem, nie wiem dlaczegoFajne Malina. I Krzesimir i Teodor też
mój brat ma Laurę i mówią Laurka, ale co za skrótA ciekawa jestem czy ktoś skraca Laurę Lara? Laurkę tak tak u nas w przedszkolu też mówili
Hehe tak bez kitumój brat ma Laurę i mówią Laurka, ale co za skrót