Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie no wiadomo nie jest jakaś super popularna jak np. Zosia (choć wg mnie piękne imię nadal chodziło mi bardziej o to że istnieje w świadomości,spotykam małe Jagny, znajomi mają inni rozważali etc więc jakby zdarza się no ale Dziewanna czy Żywia no to faktycznie przyznaje NIESPOTYKANEAle Jagna nie jest w trendach, w zeszłym roku tylko 248 dziewczynek dostało takie imię, jest dopiero na 5tej stronie
No chyba, że w tym roku mocniej się wybije po najnowszych "Chłopach"Otwarte Dane
dane.gov.pl
Nie taki popularny, ja bym rzekła, że to bardzo oryginalna formabardziej popularny Antonii
Nie taki popularny, ja bym rzekła, że to bardzo oryginalna forma
A nie z ta reklama lekuPamiętam że Lotek miał jakiś taki żart o tymZnajomi mają Anatola, kojarzy mi się z kawą zbożową
My mamy najmłodszą Anielę chyba robi się coraz bardziej popularneMojej znajomej ostatnio urodziła się Anielka też raczej rzadko spotykane .
Mi zawsze marzyła się Pola a mam Martynkę na którą często wołam Tysia .