Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładne Ale wydaje mi się że jest w trendach jednak,podobnie jak inne ,słowiańskie imiona. Parę temu miałam też to imię na liście. Podobnie Jagody spotykam skracane na Jaga (choć Jadzia dla mnie też spoko tak oldschoolowoJa mam Jagnę
ale Julianna nie jest oryginalne przynajmniej dla mnie. U nas miała byc Oliwia Julianna do pary z OlgierdemMoja koleżanka ma Jagnę, Juliannę i Jaśminę
Proszę. Znajomi nazwali syna BaltazarTak dawajcie jakieś NAPRAWDĘ nietypowe imiona jestem ciekawa serio
O kurde też znamAle ciekawe!Proszę. Znajomi nazwali syna Baltazar
Ale Jagna nie jest w trendach, w zeszłym roku tylko 248 dziewczynek dostało takie imię, jest dopiero na 5tej stronieŁadne Ale wydaje mi się że jest w trendach jednak,podobnie jak inne ,słowiańskie imiona. Parę temu miałam też to imię na liście. Podobnie Jagody spotykam skracane na Jaga (choć Jadzia dla mnie też spoko tak oldschoolowo
Proszę. Znajomi nazwali syna Baltazar