reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Juz mam akt urodzenia i zostalo LENA, ZOJA. Pani w urzedzie nie wiedziala jak napisac imie Zoja, bo w orginale jest Zoe. Jednak "po polskiemu" po konsultacji z kolezankami wpisaly Zoja.

wszystkim mamuskom gratuluje "wyszukanych" imionek :tak:

moja coreczka ma na imie Vanessa za sprawka meza :tak: ja chcialam Sare ale jakos tak nie na 100%;-)

Juz mam akt urodzenia i zostalo LENA, ZOJA. Pani w urzedzie nie wiedziala jak napisac imie Zoja, bo w orginale jest Zoe. Jednak "po polskiemu" po konsultacji z kolezankami wpisaly Zoja.

super ,że udało się przemycić Zojkę tak jak chciałaś:-) gratuluję determinacji:-) i córy;-)

Do narodzin mojego dziecka jeszcze kawał czasu, ale zdarza mi się już zastanawiać nad imionami :)
Co do chłopca, jestem pewna - Kaspian :)
Jeśli chodzi o dziewczynkę, mamy z partnerem nie lada problem....jemu podobają się imiona Noemi i Nika, a mi najbardziej Helenka i Estera.
Na początku wspólnie myśleliśmy o Atenie ale wizja społecznego linczu nas trochę przeraziła...

Hej. Moje dzieci to corka Klaudia,oraz dwoch synkow Ariel i Nico. Podobaly mi sie tez Lea i Mia. Ja jestem zwolenniczka raczej oryginalnych imion chociaz szanuje wybor rodzicow i tych typowo polskich i tych naprawde wyjatkowych imion. Kazdy ma swoj typ i to jego wybor;-)

reklama
William bardzo podoba mi sie to imię ale w Polsce chyba by nie można było nadać no i do nazwiska nie pasuje:( Teraz podoba mi sie jeszcze imię Aurelia i Beniamin.

Do góry