reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

A co myślicie o imieniu Klaudiusz i Larysa? zanim zaszłam w ciążę po raz pierwszy zawsze chodziło za mną to imię po czym gdy już zaszłam typy się zmieniły i mamy Oliwierka Dominika i Amadeuszka Mikołaja teraz gdy myslimy o trzecim dziecku typ wrócił i bierzemy pod uwagę własnie Klaudiuszka Gracjanka Marcelka mąż na Fabiana Cypriana Doriana i Kryspina wielkie nie a dla dziewczynki Marcelinka Livka Natasza bądź Larysa

reklama
to i ja się wypowiem chociaż póki co w ciąży jeszcze nie jestem .
Strasznie podoba mi się imię Zoja:-)
chyba nie padło tu takie, zresztą teraz to nawet cięzko byłoby przejrzeć cale forum.
jak wam się podoba?
zdrobniale Zojka, Zojeczka :-D

Sliczne imie!!!!!!!!!

Syneczki2 dla mnie Larysa niemilo siekojarzy wiec nie za bardzo mi sie podoba,Marcelina jest slodko:tak:
Jakzdecydujemy sie na trzecie dziecko za pare lat to bedzie albo Anielka albo Piotrus:tak:

Witam ...mi się podobają takie imiona dla dziewczynki....Matylda, Emilia, Amelka, Julia...(niestety tych ostatnich już pełne podwórka) swojej córce miałam dać na imię Maria-Marysia:-) ale mam chłopca o imieniu Wiktor....osobiście uważam ze w dobie globalizacji warto dać imię uniwersalne, takie które dobrze będzie brzmiało zarówno w polskiej wersji jak i obcojęzycznej! niech to jest taki posag na przyszłość dla dziecka bo niestety nie będziemy miały wpływu (my mamy) w jakim kraju dziecko będzie chciało zamieszkać już w dorosłym życiu....(możne druga Irlandia się trafi???)
Aha i nie zapominajmy ze imię dziecka nadaje mu tez charakter:-)
Pozdrawiam;-)

czesc wszystkim
znalazlam tu wiele fajnych imion ale mam tez swoje ulubione ktore wybralam dawno temu;
dla chłopca Jeremiasz, Alan,
dla dziewczynki Bijanca, Liwia,Nattali

misia391- Sama jesteś badziewna pisząc,że klasyczne ,piękne polskie imiona są badziewne:tak: Jak można dać dziecku na imię Dastin??? Nicolas???

Jestem zdecydowanie zwolenniczką POLSKICH imion.... zwłaszcza tych "starych" :tak:

reklama
pola997 - popieram tez uwielbiam polskie klasyczne imiona, moja corka jest Krysia a kolejne dziecko tez bedzie mialo imie w podobnym tonie, maz obstawil Mirka (Miroslawa) albo Waldek (Waldemar) mi sie podoba Franek (Franciszek) lub Ela (Elzbieta), a co to bedzie to sie okaze

Do góry