reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Imię Marika braliśmy pod uwagę przy drugiej ciąży tzn ja brałam ;-) mąż jak zwykle wielki sprzeciw. Ostatecznie Amadeuszek miał być Nataszą no ale mu się odmieniło :-pJednak imię Marika podoba mi się do dnia dzisiejszego.
Teraz mam manie prześladowczą na punckie Marcelinki Livii Gracjana i Marcela i to nasze imiona dla trzeciego bobaska o którego postaramy sie za kilka lat :dry::sorry2:

Ostatnia edycja:
misia391 a jest jakieś polskie imię które nie jest dla Ciebie badziewiem????:no::no::no: Czyżby...MISIA??????;-)

no bardzo zabawne... wyrazilam tylko swoja opinie
a co do polskiego imienia to wymienilam np. Gabrysia

a jesli chodzi o moj post to przepraszam wszystkie mamusie ktorych dzieci maja imiona ktore wymienilam... zmienilam juz nieco tresc mojego posta ;)
pozdrawiam i zapewniam ze to juz sie nie powtórzy :):-):sorry::sorry:

HEJ,dziękuje wszystkim za podp co do imion Masza czy Sasza.Jak na razie obstawiamy Maszę:-)
Kiedyś spotkałam małą dziewczynkę o imieniu LEA-piękne:)

LENKA ja obstawiam MASZĘ - MASZEŃKĘ :tak::tak:

Jeszcze MARUSIA jest ślicznie ale nie wiem czy jest powiązane z Maszką

A za nami znów KOSMA chodzi...

Ostatnia edycja:
No cóż jak dawaliśmy z mężem imiona starszym dzieciom to nie były takie popularne Kacper i Oliwia...a teraz nazwaliśmy najmłodszą latorośl Konstancja i mam pewność że jeszcze jednej w klasie nie będzie:-D:tak:.Za to mój brat mieszka w Angli ożenił się z Ukrainką(świetna dziewczyna) i wykombinowali sobie Angelikę bo jest we wszystkich trzech językach i co najważniejsze im się podoba:tak::tak:

reklama
Lea, Nelly, Eliza...mmm...ładnie...:-)

Znalazłam ostanio imię dla mojej przyszłej córeczki (póki co nie jestem w ciąży;-))
Uwaga...tego imienia jeszcze nie było na naszym wątku...

Junona-Nona-Nonka-Junonka

Jak Wam się podoba?

Do góry