reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Amczi 🙈 padlam 🤣 albo Amfen- o zgrozo, kto to wymysla!!!
Dziwne, ze nie ma Amek, Amik, helou?

Ja bede miala za kilka miesiecy Irenę. Nie wiem, na ile oryginal, kierowalam sie imieniem po ukochanej Babci. Za to wyglada na to, ze rzadkie, w rejestrze z 2023 wystapilo chyba tylko kilkanascie razy
Irena - obecnie oryginalnie bardzo :) popularne 70 lat temu i wczesniej:) maga mi sie podoba ❤️

Moja dobra koleżanka ma córkę o imieniu Aurora.
Aurora cudnie jest na mojej liście wyboru.. ktorego raczej sie nie doczekam 😂

Ja mam synka Kornela.. jak żyje ponad 30 lat tak nigdy nie spotkalam ,nie slyszalam ( oprocz znanego makuszyńskiego) najstarszy syn wybrał wiec tak zostalo 😁

reklama
Ostatnio słyszałam żart, ze zaraz rzadkim i oryginalnym imieniem stanie się Marek, Piotr czy Zbigniew:)
Jedna z dziewczyn na forum opowaidała, jak to jej córka poznała na placu zabaw dziewczynkę i jak spytała się jak ma na imię to córka powiedziała, że nie pamięta, bo to było jakieś dziwne i niespotykane imię. Dziewczynka miała na imię Monika 😂

Jedna z dziewczyn na forum opowaidała, jak to jej córka poznała na placu zabaw dziewczynkę i jak spytała się jak ma na imię to córka powiedziała, że nie pamięta, bo to było jakieś dziwne i niespotykane imię. Dziewczynka miała na imię Monika 😂
Ej, jak czytalam rejestr z 2023 to Monika byla baaaaardzo daleko, daleko w tyle nawet za bardzo wymyslnymi imionami!

reklama
Do góry