Guni85
Fanka BB :)
W ogóle Wisława też jest fajne, Wiśka. No i Władka to w ogóle sztos,ni maJa chcialam Wieslawa, ale mąż zrobił we
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogóle Wisława też jest fajne, Wiśka. No i Władka to w ogóle sztos,ni maJa chcialam Wieslawa, ale mąż zrobił we
Jak się dorobię syna to Władek jest brany pod uwagę. Bardzo ładnieW ogóle Wisława też jest fajne, Wiśka. No i Władka to w ogóle sztos,ni ma
Pozostając w temacie to ja chciałam Giedymina ale zostałam przegłosowanaJak się dorobię syna to Władek jest brany pod uwagę. Bardzo ładnie
Mnie się podobaja tradycyjne imiona, ale wszystkie mi się kojarzą z zulami spod sklepuW ogóle Wisława też jest fajne, Wiśka. No i Władka to w ogóle sztos,ni ma
Wow jest takie imię?Pozostając w temacie to ja chciałam Giedymina ale zostałam przegłosowana
Za to Beniamina udało mi się przeforsowac jako drugie imię
Haha fakt ale wiesz to już odchodzące pokolenieMnie się podobaja tradycyjne imiona, ale wszystkie mi się kojarzą z zulami spod sklepu
Mietek, Mirek, Wiesiek, Włodek, Bronek
Za to jak kiedys by sie przydarzyla córka, to glosuję na Idę.
14 osób nosiWow jest takie imię?
Alkmena...!Ja mam znajome: Irmina, Kama, Bernadeta, Miłosława, Alkmena.