reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rybka

Jeeeeeeeeeeee! Jak ja się cieszę! ;D ;D ;D cieszymy się jak cholera! jestem oszołomiona!!!! Jak to dobrze że wszystko ok!!!!
k015.gif
d025.gif
h100.gif

reklama
Rybko,gratuluje,Piotrus juz duzy chlopak,no i dostal 10 pkt
super :),Goraco Cie pozdrawiamy,no i czekamy na pierwsze fotki :)

WOW, Rybka gratulacje. Calusy dla calej Waszej trojki, wracaj szybciutko do sil. Pozdrowionka. Dzieki Theo za informacje, dzis nie moglam sie doczekac pracy, zeby otworzyc kompa i zobaczyc co u Rybki. Moc usciskow dla calej Waszej rodzinki.

Superowo jejku kawał meżczyzny z Piotrusia!!! I te 10 punktów rewelka !!!
Rybeczko moc buziaczków, szybko się kuruj i wracaj do domku z synusiem!!!

Rybko GRATULACJE !!!!!!!!
Kto by powiedział, że nie styczniówki się pierwsze rozsypią hihi

No mam nadzieję, że u nas coś się ruszy ;) chyba już czas, bo nas wyprzedzacie ;)
pozdrowionka dla wszystkich

Rybko: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moc pozdrowień i gorących buziaczków dla całej trójki!!!! :) :) :) :)

reklama
Właśnie się dowiedziałam  :) :) :) rozpłakałam się się jak bóbr ze szczęścia. RYBKO TAK SIĘ CIESZĘ  :) :) :) :) :) GRATULACJE   :) :) :) :) :)  POZDROWIENIA DLA CAŁEJ TRÓJKI 

Do góry