reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odejście wód płodowych w 35 tygodniu

@kamiliszek gratulacje 💙
Kochana a powiedz w jakiś sposób odeszły Ci wody ? W sensie od razu tak dużo czy raczej tak się sączyły ? Pytam ponieważ zauważyłam że jest to dość powszechny problem i sama się boje żebym tego nie przeoczyła w jakiś sposób a jestem w 34 TC.
Korzystając z toalety poczułam jak cieknie coś ciepłego. Wiadomo, pomyślałam że to mocz bo to przecież się zdążą. Jednak nagle wyciskanie przybrało na wadze i było tego coraz więcej. Jednak kulminacyjny moment nastał przed samymi drzwiami szpitala. Wtedy to wody mnie zalały. W każdym przypadku może to i naczej wyglądać i inaczej możesz odczuć ale napewno zauważysz że to wody, czego Ci nie życzę na takim etapie ciąży

reklama
Korzystając z toalety poczułam jak cieknie coś ciepłego. Wiadomo, pomyślałam że to mocz bo to przecież się zdążą. Jednak nagle wyciskanie przybrało na wadze i było tego coraz więcej. Jednak kulminacyjny moment nastał przed samymi drzwiami szpitala. Wtedy to wody mnie zalały. W każdym przypadku może to i naczej wyglądać i inaczej możesz odczuć ale napewno zauważysz że to wody, czego Ci nie życzę na takim etapie ciąży
A powiedz jak się czujesz po CC? Bardzo obolała jesteś?

3 raz kazali brać oksytocynę i w połowie doktorka stwierdziła że jednak już za długo i dużo się męczyłam więc czas na cesarkę. Można? Można! Synek urodził się zdrowy, 50 cm, 3120 g. 10 punktów na 10 🥰🥰🥰 dziękuję że byłyście ze mną 🥰🥰
Gratulacje! Dużo zdrówka dla maluszka i dla Ciebie ♥️

Do góry