reklama
Cześć Mamuśki Mój Maluch to wiercioch, w nocy kolo 3 zawsze mnie budzi, koło 11 zawsze jest mocno aktywny i kolo 20. A po za tym co jakiś czas czuje jak się tam przewraca. Maleństwo zaczęło tak w 18 tyg dawać znać i daje do tej pory codziennie
misia1608
Fanka BB :)
Mój mąż to tez jest ciemna masa jeżeli chodzi o ruchy raz twierdzi, że czuje... ba! Nawet słyszy jak przyłoży ucho... tylko jakoś nie zgrywamy się w czasie Dziś nagrałam mu filmik jak Michasia ' podskakuje ' za 3 wyświetlaniem dopiero się skumał +
Obecnie mam 22 tc i narazie brak wyraźnych ruchów. Czasmi czuje takie bulgotanie. troche zaczynam się martwić, tyd temu byłam na USG i jest wszystko ok może ta Moja mała gwiazdeczka poprostu jest lenia.
desou
Zaangażowana w BB
Ja czuję ruchy od 16 tyg i 3 dnia, dokładnie w Dzień Matki poczułam pierwsze kopniaki, wcześniej jakby żabka tam pływała sobie w brzuchu.
Czuję codziennie, od wczoraj moja malutka przechodzi samą siebie... Jest aktywna przez 60% dnia, dziś mówię mężowi, żeby usiadł obok i patrzył na brzuch bo znowu wywija. I w pewnym momencie przeszła fala po brzuchu, jakby wzburzone morze, normalnie jakby całą powierzchnią od kolanka do stópki przesunęła po skórze na długości ok 8 cm Niesamowite!
Czuję codziennie, od wczoraj moja malutka przechodzi samą siebie... Jest aktywna przez 60% dnia, dziś mówię mężowi, żeby usiadł obok i patrzył na brzuch bo znowu wywija. I w pewnym momencie przeszła fala po brzuchu, jakby wzburzone morze, normalnie jakby całą powierzchnią od kolanka do stópki przesunęła po skórze na długości ok 8 cm Niesamowite!
reklama
Hej.
Dziewczyny od którego tc zaczęłyście czuć ruchy swoich maluszków?
Ja jestem teraz w 20tc i prawdę mówiąc to raz poczułam takie łaskotanie ok 18tc i dziś taki wyraźniejszy ruch ale juz sama nie wiem czy to było maleństwo czy nie.... Mam się czym martwić czy nie? To moja pierwsza ciąża i stąd brak doświadczenia.
Dziewczyny od którego tc zaczęłyście czuć ruchy swoich maluszków?
Ja jestem teraz w 20tc i prawdę mówiąc to raz poczułam takie łaskotanie ok 18tc i dziś taki wyraźniejszy ruch ale juz sama nie wiem czy to było maleństwo czy nie.... Mam się czym martwić czy nie? To moja pierwsza ciąża i stąd brak doświadczenia.