reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy naszych maluszków

Hej Dziewczyny Mamuśki :)
Paulina119a nie martw się, jeszcze Ci spać po nocy nie da tak jak Moje Maleństwo, 3 nad ranem pobudka a wieczorem też mi nie daje spać :) Byłam wczoraj na usg, mój Synuś (na 100% od 5 tyg) waży już ponad pół kilograma :D i jest wielkościowo 10 dni do przodu :D a to Obżartuch :D
a jak Wasze Kruszynki? :)

Od 5 tygodnia ? :szok:

reklama
Ja myślę, że w moim brzuchu rośnie olbrzym, czasem potrafi tak mocno kopnąć. Teraz mam koniec 24 tygodnia, a co będzie potem, jak on ma teraz tyle siły. Może po prostu jest duży. Dowiem się dopiero 5 sierpnia.

Do góry