reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszkow

reklama
A jja nadal malenstwa nie czuje :-( . Az sie martwie. Mam nadzieje ze z kruszynka wszystko dobrze , bo jak nie mam zadnych objawow ciazy to sie boje .Chcialabym juz poniedzialek godz 16,45 bo bede wtedy u ginki. ehhh

Dzis juz moge smialo powiedziec ze czuje Malenstwo od kilku dni. Nie pisalam wczesniej bo to byly odczucia raz dziennie i pewnosci zadnej. W sobote juz bylo z 3 razy a wczoraj ok 10 razy bylo puk puk :-D. Dzisiaj od razu jak wstalam tez czulam. Czyli wychodzi polowa 16tygodnia. Dwa tygodnie wczesniej niz w pierwszej ciazy. Oczywiscie juz mi malo i bym chciala czesciej i bardziej czuc hihihi.

A ja już sama nie wiem czy to ruchy czy nie. Czasami czuję, czasami nie. Trochę się martwię ale dzisiaj mam wizyte u gina więc może mnie uspokoi. Mam nadzieję...

A ja dalej nic. Tylko takie napinanie brzucha wieczorem, już nie wiem co to jest czy to jakieś skurcze, chociaż skurcze miałam i raczej to nie jest to czy maluch się prostuje i dlatego. A pukania nie mam wogóle. W dodatku schudłam i zmniejszył się brzuch. Joasiaab napisz co tam u gina. Ja idę w czwartek i też już nerwicy się dosłownie nabawiłam:-(.

Mnie tez juz z nerwow brzuszek boli , tez mam nadzieje ze powie ze wszystko ok . Zobacze malenstwo , nie moge sie juz doczekac , martwie sie bardzo ,bo ja nadal nie czuje.

reklama
joasiab ja mam wczesniej wiezyte u ginki ,bo o 16.40 . Ide z mężem bo powiedzial ze sie steknil i chce znow kruszynke zobaczyc , a poza tym moze ginka nam powie czy chlopak czy dziewczynka i bardzo chce by byl ze mna w tej chwili . ehhh naprawde denerwuje sie ,mam joasiu tak jak ty kosmicznego stresa.

Do góry