reklama
C
claudia4you
Gość
Wiecie co ja już chyba coś czuję
Bo za każdym razem jak mówię do brzucha , żeby małe dało znać to brzuch mnie lekko boli i czuję coś dziwnego , delikatne ale da się wyczuć jak się skupię, może akurat się rusza co myślicie???
Czy ja mam paranoję?
Bo za każdym razem jak mówię do brzucha , żeby małe dało znać to brzuch mnie lekko boli i czuję coś dziwnego , delikatne ale da się wyczuć jak się skupię, może akurat się rusza co myślicie???
Czy ja mam paranoję?
C
claudia4you
Gość
Tylko ja mam dopiero 14 tydzień i nie wiem czy nie za wsześnie
Ja też już chyba poczułam pierwsze ruchy, ale chyba już wcześniej, tylko nie mogłam ich jeszcze zidentyfikować, bo nie byłam pewna. Ale się powtarzają, więc to raczej mała się rozpycha. A dziś nieźle wierzgała nóżkami podczas USG
Jezu dziewczyny ale głupoty napisałam powyżej heh. Chodziło mi o plecy oczywiście nie o brzuch heh, przejęzyczyłam się. Chyba dlatego, że ciągle o tym brzuchu myślę heh. A co do ruchów, to moja mała czasami mnie lekko popuka z boku albo z dołu, ale najbardziej czuję jak się rozciąga i prostuje nóżki. Maniaivoy gratuluje pierwszych ruchów Pewnie później wszystkie będziemy prosić nasze maluchy, żeby się uspokoiły w naszych brzuchach. Pozdrawiam
weronika87
Fanka BB :)
a ja wczoraj wieczorem poczulam tak jak bym miala w brzuchu jakis tik nerwowy)) ale fajnie
reklama