reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy maluszkow

reklama
Dziewuszki i ja strachu najadłam się za was, kurcze może nie potrzebnie opisałam swoje historie( sorki ) niektóre z was poczytały i wiecie jak to bywa że to działa podświadomie doszukujemy sie wtedy wszystkiego u sobie...

Dziewuszki i ja strachu najadłam się za was, kurcze może nie potrzebnie opisałam swoje historie( sorki ) niektóre z was poczytały i wiecie jak to bywa że to działa podświadomie doszukujemy sie wtedy wszystkiego u sobie...

nie masz za co przepraszać- fajnie , że ją opisałaś...

ja zawsze się denerwuję kiedy się mniej rusza , a Twoją historię dopiero wczoraj przeczytałam....
u nas masz wsparcie duchowe- pamiętaj

claudia - ja juz mniej więcej na twoim etapie ciąży zauważyłam , że mój mały tez mniej sie rusza, ale jeden telefon do ginka i wszystko było jasne - w tak zaawansowanej ciąży dziecko nie ma już za bardzo miejsca na ogromniaste kopy, dlatego każdy jego ruch (przeciąganie, wypchanie syrki czy łokcia, smyranie itp) są oznaką tego, że dziecko się rusza.
Ale powiem ci, że ja też nieraz mam takie dni, że zaczynam wariować, bo jakoś małego mniej czuję - ale tłumaczę dobie tak: każde dziecko ma swój rytm dnia i nocy, który wcale nie musi pokrywać sie z naszym rytmem. W takich dniach jem więcej słodkiego i zaczepiam go - jak da znac choćby wypchana syrką - to już się uspokajam :-)

a moj maluszek dzisiaj rano skopał mnie pozadnie i przez cały dzień nic dopiero przed chwilką jeden raz taki silniejszy ale juz zaczynam się denerwowac czy myslicie że mam powody???? (to mój 22 tydz):(

a moj maluszek dzisiaj rano skopał mnie pozadnie i przez cały dzień nic dopiero przed chwilką jeden raz taki silniejszy ale juz zaczynam się denerwowac czy myslicie że mam powody???? (to mój 22 tydz):(

agii6 - skoro 22 tydzien to pewnie ze tak moze byc:-) bo twoj maluszek dopiero zaczyna sie rozkrecać:-) a ja myslalam ze ty tak jak my masz termin na styczen? moj zaczal mnie regularnie kopac od 20 tc, ale czulam go rano , w poludnie, i przed snem - w ciagu dnia praktycznie wcale... dopiero od 24 tc sie rozkrecil na dobre. Teraz to mam wrazenie ze caly czas sie rusza - nawet na spiocha:-D
to na kiedy ty masz termin?

hihi mi dopiero niedawno powiedzieli ze mam termin na 2 kwietnia:) a napisalam na tym forum bo sie zestresowała i pomyslałam ze jak macie już za soba tyle miesiecy to mi pomozecie :) za co bardzo dziekuje:) troche się uspokoilam:) jutro mam USG to moze sie bardziej uspokoje :) awam zazdroszcze że już za niedlugo będziecie miały maluszka przy sobie :)

reklama
Do góry