reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy maluszkow

hihi mi dopiero niedawno powiedzieli ze mam termin na 2 kwietnia:) a napisalam na tym forum bo sie zestresowała i pomyslałam ze jak macie już za soba tyle miesiecy to mi pomozecie :) za co bardzo dziekuje:) troche się uspokoilam:) jutro mam USG to moze sie bardziej uspokoje :) awam zazdroszcze że już za niedlugo będziecie miały maluszka przy sobie :)
Jeszcze niedawno zaglądałam do dziewczyn, które mają za chwilę rodzić i zazdrościłam im tak samo jak Ty teraz styczniówkom. A brzuszki jak im rosły to już wytrzymać nie mogłam. Czas tak szybko leci...

reklama
Ja od paru dni zaczynam czuc dyskomfort w okolicy zeber, czasem czuje chyba nózke jak ociera sie o zebra
Dziwne to uczucie troszke czasem poboli ale da sie wytrzymac jeszcze....
Jednak dzieciatko czego najbardziej chyba nie lubie to mojego schylania bo wtedy to tak sie wypina ze jest to az nie przyjemne

Kochane dzieki za wsparcie i porady... NAPEWNO POJECHALABYM DO SZPITALA GDYBY RUCHY SIE NIE UNORMOWALY!
Natomiast ja mialam zakrecone dni jak zreszta pisalam na ogolnym, przepraszam ze was zestresowalam, maluszek juz na drugi dzien sie rozkrecil i do dzis na maxa kopie i boksuje...

a ja na wczorajszej wizycie wypytałam się ginka o czkawkę mojego bobaska i powiedział, że im bliżej końca tym czkawki są częstsze bo mały więcej pije i jest większym łasuchem i dlatego częściej ma czkawkę:-)

mój już miał dzisiaj 3:-D

A MOj od jakiegos czasu codziennie ma po sniadaniu czkawke i chyba go to zlosci bo co jakis czas tak szybko sie poruszy czka czka i tak jakby sie denerwowal gwaltowny ruch i tak kilka razy:)

A MOj od jakiegos czasu codziennie ma po sniadaniu czkawke i chyba go to zlosci bo co jakis czas tak szybko sie poruszy czka czka i tak jakby sie denerwowal gwaltowny ruch i tak kilka razy:)

mój też jak już za długo czka to się wierci jak wiercipiętek i dalej czka i znów się wierci :-) i tak w kółko:-D

reklama
Moje maleństwo jakies czasem za bardzo ruchliwe czasem tak brzuch mi podskakuje ze mam wrazenie ze zaraz gdzies tam w brzuszku dziurka powstanie a moje dzieciatko wyciagnie reke i do mnie pomacha....
Mam schizy :D

Do góry