AsiaK.
Fanka BB :)
Ktg nie zapisuje generalnie ruchów, tylko tętno dziecka i skurcze - tylko czasem zapiszą się dodatkowo kopniaczki. Ważne, że tętno jest w porządku :-)
A brzuchem ja bym się nie przejmowała... jak przyszłam do szpitala do porodu z najstarszym, to położna trzy razy liczyła wszystko i chciała mi udowodnić, że musiałam się pomylić, że to już 38 tydzień ;-) Powiedziała, że pierwszy raz widzi taki dziwny brzuch i jeszcze wołała koleżankę, żeby jej mnie pokazać...
na wydruku mam 3 wykresy - dostalam tez do reki taki przycisk, ktory mialam wciskac kiedy poczuje ruch, i to moje wciskanie zapisalo jako strzaleczke skierowana do gory... nad takimi roznej dlugosci czarnymi punktami. Na gornym zapisie sa same pagorki.. a na dolnym tylko od czasu do czasu cos tam wyskakuje w gore a czasem w dol... nie wiem co jest co... nie zdazylam zapytac bo juz mi podziekowano...
troche sie boje o ten brzuch a raczej o dzidzie mam kiepskie wyniki ale na usg niby wszystko jest okey. mam duze zaufanie do swojego prof. wizyte mam w pn. 22.11 to sie wszystkiego dowiem.
co to znaczy, ze mialas dziwny brzuch???