ariska
Fanka BB :)
głaskać głaskam ale nie masuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ariska - tak sobie powtarzam, ze urosla i miejsca ma malo...
rozmawiam z nia i prosze by kopala ile ma sil,zeby sie rozpychala tak jak na to ma ochote... czasem poslucha
...ide szukac czekolady!
Dziewczyny a idac na IP trzeba miec jakies skierowanie? mozna tak "z ulicy" na polozniczy isc? ja nigdy wczesniej nie bylam a na SR nic na ten temat nie mowiono.
fachowy specjalistyczny masaz trwa od 10min. niestety w naszym przypadku uciskanie mocniej skory i stosowanie ruchów kolistych to już jest masaż,tory trwa od 30sekund!Co do masowania - masaz, juz nie zaleznie do ruchow jakie wykonujemy jest w tedy kiedy trwa dluzej czyli jakies 20 min. a tak jak my tam sobie troche podotykamy brzucholki to chyba nie masaz??? ...moze sie myle
Ja teraz czasem mocniej dotykam brzuch by pobudzic dzidzie do jakis ruchow bo jak odczowam jakies gilanie co 3h to duzo... Mam nadzieje, ze nic zlego sie nie dzieje! Maz mnie uspakaja ale czesto sie dopytuje a to znaczy, ze sie martwi...