reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy maluszkow

reklama
Gratuluje kazdego kopniaczka kazego ruchu dzidziusia....Ja czekam cierpliwie, choc czasem czuje i mysle ze to dzidzia ale wierze ze jeszcze troszke i bede czuła je bardziej mocniej

Witajcie kobietki!
Ja w tamtym tygodniu poczulam wyrazne kopniaki,a w niedziele maly kopnal tatusia prosto w ucho jak go staral sie podsluchac :D tatus cieszyl sie bardzo ,a mamusia tym bardziej. niesamowite uczucie

Gratuluję dziewczynki

Ja codziennie czuję lekkie pulsowanie w brzuchu, więc to chyba już to , nawet nie muszę się skupiać żeby czuć dziecko, piszę sobie coś na kompie a tu takie stuk w brzuchu :-D

A ja ruchy czuję już dwa tygodnie, a na brzuchu jeszcze tego nie czuć i tatuś jest strasznie zawiedziony. Ja z resztą też, bo wiem, jakie to szczęście czuć to Małe Szczęście:tak::tak::tak:

klaudoos wiesz u mnie podobnie jak z toba mnie ginka powiedziala ze prawdopodobnie chlopak bedzie , moj maz tez tak mowi ale ja ....no coz ma przeczucie ze to bedzie dziewczynka . nie dlatego ze nie chce chlopca , co to to nie (juz ogladalismy modele do sklejania ;) ) poprostu od zobaczenia 2 kreseczek na tescie jakos tak mi utkwilo ze bedzie dziewczynka . ale ja w przeciwienstwie do ciebie nie moge polegac na moim przeczuciu . ehh bede musiala poczekac na usg 4 d . i tak mowie teraz do brzuszka Mati zamias Julka .hehh zakrecone czasem lapie sie ze mowie o kruszynce Ona

reklama
rzeczka- mi kazdy mowil bo ty chcesz chlopca- ale wiekszosc osob wiedzac jakie mieliśmy problemy zeby zajsc w ciaze i ze cudem jestem, wie ze cieszymy sie z tego ze bedziemy mieli dzidziusia. ja jak zobaczylam 2 krechy poczulam ze to chlopak, tez z tego wzgledu ze dokladnie wiem kiedy zaszlam, mialam wyliczone co do godziny mozna powiedziec;) wiec czulam ze wygra najszybszy a nie najtrwalszy plemnik;) wiem to smieszne, ale tez mi tak lekarz pow jeszcze rok temu ze wieksze szanse na syna( mąz mial duzo martwych plemnikow) wiec trzeba bylo wyliczyc jak najkrotszy czas pokonania drogi do celu;D poza tym na fasolke od poczatku mowilam on, i imie mielismy od razy dla synka, a z dziewczecym problem.. poza tym jak wglebilismy sie juz w wybrane przez nas imie okayalo sie ye ma ynavcyenie hebrajskie - Bóg wysłuchał- zatem wiedzielismy juz ze to musi byc synus bo wszystkie znaki pokazuja ze tak musi byc. a jeszcze kiedys moj mąż mówi zobaczysz jeszcze w 30 spłodzę syna;) i tak tez sie stało!!!!!!

Do góry