reklama
Elena
Grudniówka 2010
Super, że już prawie wszystkie czujemy ruchy. To jest jedna z najpiękniejszych rzeczy w życiu kobiety
To prawda. Ja juz trochę chciałabym,żeby poród był coraz blizej.
syllwiia26
[URL=http://www.naobcasac
To ja też się dopisze że ruchu swojego maleństwa też czuję. Wcześniej to było co jakiś czas a teraz tak już od półtora tygodnia to codziennie, ale nie ma jeszcze określonych godzin na swoje harce , kopie kiedy ma na to ochotę.
dzisiaj jak moj D. przylozyl ucho do brzucha to Mala zaczela go zdrowo kopac w to ucho mimo ze tego dnia tylko leciutko kopala)), wiec sie Tatuś ucieszyl
tak ogolnie na wieczor dosc mocno kopie, chyba rozrabiara mi sie szykuje))
tak ogolnie na wieczor dosc mocno kopie, chyba rozrabiara mi sie szykuje))
T
Tunia85
Gość
a ja poza tymi dwoma razy, o których pisałam w zeszłym tyg, na razie nic nie czuję, ale C. twierdzi, że słychać jeszcze głośniejsze plumkanie w brzuchu, nie wiem czy brakiem odczuwania ruchów dziecka mam się martwić czy nie...
Tunia ja też nie czuje. czasami mam takie dziwne uczucie w brzuchu, którego nawet nie potrafię opisać... jak by mi jakaś fala tam krążyła hehe ale tak myślę, że to może jakieś wzdęcia czy cosik innego... sama nie wiem. po prostu nie wiem czego mam się spodziewać i pewnie dopóki nie dostanę porządnego kopniaka to nie będę wiedziała czy to maluszek
choć nie ukrywam, że już mnie trochę to martwi jak słucham, że prawie każdy już czuje, a ja nie.
choć nie ukrywam, że już mnie trochę to martwi jak słucham, że prawie każdy już czuje, a ja nie.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
reklama
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
ile razy dziennie dzidzius powinien dawać o sobie znaki? bo zawsze było u mnie po 3 razy, a teraz 2 i koniec i juz panika mi sie włącza ech pewnie przesadzam ale mozecie mnie uspokoić