reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

Ja nie bardzo mam z kim rozmawiac, ale zawsze troszke z mam troszke z mezem, ale on ma trzecia zmiane wstaje na obiad a potem remontuje pokuj a tak sie kurzy ze ja nie moge tam wejsc, ale juz blizej konca trzeba wytrzymac

reklama
Buania - ja Cie bardzo dobrze rozumiem :) u mnie mąż chodzi tak jak dzis np. na 12 godzin do pracy i cały dzien jestem sama, a jak był remont to tez podobnie - wszędzie kurz, wiec nie wchodziłam i nie gadałam z nim - no moze troszkę :p a teraz, tak pod koniec miesiaca czeka nas zrywanie tapet i wyrównywanie scian i malowanie dziecinnego pokoiku :)

DZiewczynki, ja też rozumiem Was doskonale.
U mnie ciągle kuchnia się robi.
Sciany już skute, kafelki położone, teraz malowanie imeble.
A w całym mieszkaniu siwo.
Fuj

Dzioobek, fajnie, że synuś Wam czyta, pozazdrościć takiego skarbu :)
A co do gardla, to ja już zaczynam je w domu oszczędzać, bo uczę polskiego i gadam praktycznie cale 45 minut, bo uczę w zawodówce, a tam rozmowni raczej nie bywają (przyzwyczajam się, że na zadane pytania sama sobie odpowiadam ;D ), a poza tym jeszcze się nie rozkręcili po wakacjach ;) Może i lepiej, niech na razie się nie rozkręcają bo rady nie dam ;) ;D
Sylwia, miłego urządzania :)
A my mamy cale mieszkanko wymalowane i ostatnio kupiliśmy fajne naklejki na pomalowane ściany do pokoju dziecinnego, takie specjalne ze Śnieżki, super sprawa, śluiczne z Kubusiem Puchatkiem, mały pokój mamy wymalowany na niebiesko i chcieliśmy go jakoś ożywić maluszkowi, a te naklejki są idealne do tego :) Bajeczne :) :) :)
Trzymajcie się dziewczynki, papa!!!

Kasiu, pewnie fajnie to wygląda, prawda? Moje maleństwo na początku będzie z nami w sypialni, może później podzielimy nasz wielki pokój (ponad 30m.kw) na dwa mniejsze i urządzimy mu pokoik

moje maleństwo chyba nie było zachwycone wczorajszym usg bo wieczorem serwowało mi niezłe kopniaki ;)

Nasze maleństwo na początku bedzie z nami w sypialni - bo jest spora, wiec łózeczko zmiesci sie i jeszcze komoda, ale pózniej bedize miało swój wąłsny kącik. Tylko ze teraz jest naparwde w stanie opłakanym - małę złomowisko jak ja to nazywam :) ale mąż obiecał ze zrobi wszystko przed czasem! A co do kolorów - my mamy sypialnie w niebieskim kolorze - mam nadzieje ze to dobry kolorek dla Maleństwa!

reklama
Do góry