reklama
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Buania - ja Cie bardzo dobrze rozumiem u mnie mąż chodzi tak jak dzis np. na 12 godzin do pracy i cały dzien jestem sama, a jak był remont to tez podobnie - wszędzie kurz, wiec nie wchodziłam i nie gadałam z nim - no moze troszkę a teraz, tak pod koniec miesiaca czeka nas zrywanie tapet i wyrównywanie scian i malowanie dziecinnego pokoiku
Kasia178
Fanka BB :)
Dzioobek, fajnie, że synuś Wam czyta, pozazdrościć takiego skarbu
A co do gardla, to ja już zaczynam je w domu oszczędzać, bo uczę polskiego i gadam praktycznie cale 45 minut, bo uczę w zawodówce, a tam rozmowni raczej nie bywają (przyzwyczajam się, że na zadane pytania sama sobie odpowiadam ;D ), a poza tym jeszcze się nie rozkręcili po wakacjach Może i lepiej, niech na razie się nie rozkręcają bo rady nie dam ;D
Sylwia, miłego urządzania
A my mamy cale mieszkanko wymalowane i ostatnio kupiliśmy fajne naklejki na pomalowane ściany do pokoju dziecinnego, takie specjalne ze Śnieżki, super sprawa, śluiczne z Kubusiem Puchatkiem, mały pokój mamy wymalowany na niebiesko i chcieliśmy go jakoś ożywić maluszkowi, a te naklejki są idealne do tego Bajeczne
Trzymajcie się dziewczynki, papa!!!
A co do gardla, to ja już zaczynam je w domu oszczędzać, bo uczę polskiego i gadam praktycznie cale 45 minut, bo uczę w zawodówce, a tam rozmowni raczej nie bywają (przyzwyczajam się, że na zadane pytania sama sobie odpowiadam ;D ), a poza tym jeszcze się nie rozkręcili po wakacjach Może i lepiej, niech na razie się nie rozkręcają bo rady nie dam ;D
Sylwia, miłego urządzania
A my mamy cale mieszkanko wymalowane i ostatnio kupiliśmy fajne naklejki na pomalowane ściany do pokoju dziecinnego, takie specjalne ze Śnieżki, super sprawa, śluiczne z Kubusiem Puchatkiem, mały pokój mamy wymalowany na niebiesko i chcieliśmy go jakoś ożywić maluszkowi, a te naklejki są idealne do tego Bajeczne
Trzymajcie się dziewczynki, papa!!!
Paulina 25
Zaciekawiona BB
Nasze maleństwo na początku bedzie z nami w sypialni - bo jest spora, wiec łózeczko zmiesci sie i jeszcze komoda, ale pózniej bedize miało swój wąłsny kącik. Tylko ze teraz jest naparwde w stanie opłakanym - małę złomowisko jak ja to nazywam ale mąż obiecał ze zrobi wszystko przed czasem! A co do kolorów - my mamy sypialnie w niebieskim kolorze - mam nadzieje ze to dobry kolorek dla Maleństwa!
reklama