reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

Padigg, dzidziuś się wierci wtedy, kiedy ty jestes w bezruchu, bo nic go nie kołysze i się "nudzi", natomist kiedy Ty jesteś zajęta i biegasz albo coś robisz, załatwiasz to wtedy automatycznie go kołyszesz co go usypia. ;)

reklama
Dziewczyny dzieki za pocieszenie :) :) :) dzis sie wszystko okarze.
Tatoonie gratuluje kopiniaczka :)
Paulina nie martw sie chyba kazda z nas ma dni, ze sie zamartwia ja juz mam takie 2 dni, ale glowa do gory musi byc dobrze nie ma innej mozliwosci

Dziewczynki, u mnie od 2 dni cisza. Zastanawiam się, czy nie ma na to wpływu moje chore ucho no i ten paracetamol

Mam nadzieję, że nie zakręcił ją za bardzo ten paracetamol.
Gin powiedział, że jest bezpieczny. Oby

Sylwia nie martw sie napewno nic dzidzi nie bedzie, a ucho musisz wyleczyc bo to nic przyjemnego miaalm pare razy
Pozdrawiam mamusie i ich brzusie

DZIEWCZYNY MAM STRASZNIE LENIWE DZIDZI,NIE KOPIE,NIE CZUJE GO W OGOLE,A WASZE PIERWSZE RUCHY WYCZULYSCIE PRZEZ DOTYK BRZUSZKA CZY TAK BEZ DOTYKANIA,MOZE JE PRZEOCZYLAM??? :-[ :-[

kacha107 ja też do niedawna denerwowałam sie, że coś jest nie tak, ale ostatnio poczułam kopniaczki. a jeśli chodzi o delikatne ruchy, to najlepiej wyczuć je można kładąc rękę na brzuszku i to wieczorkiem, kiedy już się wyciszysz.... wtedy poczujesz takie delikatne muśnięcia (jeszcze w zależności od tego na jakim etapie ciąży jesteś). dopiero później jak Dzidziuś urośnie i nabierze siły to będziesz mogła wyczuć te ruchy bez dotykania brzuszka.
CIERPLIWOŚCI. a jeśli nie daje to Tobie spokoju, to po prostu idź do ginekologa.

pozdrawiam,
Tatoonie

Kacha, moje małe to dopiero leniuszek. Jeszcze tydzień temu siedział zupełnie cichutko.
Teraz czasami puknie gdzieś tak od środka.
A dzisiaj chyba jest senny tak jak ja.
Pozdrawiamy. Głowa do góry

reklama
Do góry