reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

u nas tez dzidzia bedzie spala z nami w sypialni o ile Oskar sie z niej wyprowadzi bo ostatnio od kilku dni nie chce spac sam tylk oz nami jakby cos przeczuwal ze cos zie stanie stal sie bardzo zaniepokojony odkad wstawilismy 2 lozeczko do naszej sypialni zeby obadac coo i jak :) narazie niech spi a jak cos to zmienimy sypialnie na wiekszy pokoj i wstawimy dwa lozeczka:)
pokoji u nas dostatek wiec mozemy wybierac :)

reklama
O rany aż się mało nie załamałam ;) jak zobaczyłam ile postów mam zalełych :) oj dziewczyny ale tempo... uf... mam zajęcie na dłuższą chwilę :)

My też na początku będziemy "mieszkac" w pokoiku z maleństwem, a raczej ono w naszej sypialni, a później się pomyśli i pewnie my się wyniesiemy do pokoju (narazie gościnnego) :)

Nasze maleństwo ostatnio mialo czkawusie :) nie wiedziałam że to co czułam to czkawka :) a tu taka niespodzianka :) :) :) w sumie ok.3 razy :) pierwszy raz w zeszłym tygodniu :) no coś niesamowitego :) Czy Wy też tego doświadczacie ???
rany ale jestem szczęśliwa :)

A w środę idę do gin i mam ustaliś z nią kiedy będzie USG (bo w w innym (swoim) gabinecie ma lepszy sprzęt) więc mam nadzieję że nie będę musiała za długo czekac... a od 1 października... zajęcia :( rany... uf...

Pozdrawiam serdecznie :-*

ja czkawke czulam juz 2 razy mialam odczucie jakby kopal ale tak rytmicznie a nie bylo widac nowek czy raczek na brzuszku bo przewaznie jak dostane takiego porzadnego ciosa to od razu widac guzka na brzuchu:)

U mnie na zewnatrz nie widac jeszce nic moze dzidzia jest jeszcze mala albo tluszczyku duzo :)
Dziewczyny czy wasze dzidzie tak jak moja jednego dnia prawie caly czas sie rusza a sa dni kiedy rzadko czujecie ruchy?

Bunia mój maluszek wcześniej dużo sie ruszał a ostatnie dwa dni prawie wcale już sie zaczęłam martwić, ale właśnie maly zaczął brykać. Chyba sobie leniuchował wcześniej. Pewnie Twoje maleństwo też odpoczywa ;)

ostatnio odbyłam wycieczke do warszawy na lotnisko po znajomych - w obie strony będzie z 500km, troszkę się bałam o maleństwo, ale synek przespał całą podróż i zaczął kopać dopiero późno wieczorem; a myślałam że odziedziczy po tatusi zacięcie do rajdów samochodowych i nie da mi spokoju w trasie ;)

nasz maluszek jak gdzies jedziemy autem to jest taki spokojny ze hoho ale to chyba wiekszosc dzieciakow .Oskar jak byl mniejszy to tylko ruszylismy z parkungu to juz spal i ile bysmy nie jechali tyle potrafil przedrzemac a wystarczylo ze na swiatlach stanelismy to juz otwarte oczy:)

reklama
Moja dzidzia w samochodzie tez jest grzeczna i chyba spi ostatnie dwa dni leniuchuje, ale chyba wszystko jest oki bo czasami daje znac

Do góry