reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Maleństwa

reklama
Jeszcze nam dziedziaczki dadza popalic jak beda mialy za malo miejsca jak dostaniemy kopniaka to az zaboli.Buziaki dla mamus i ich brzusi :) :) :)

Mnie jak gdzieś walnie to już zaboli. Wczoraj tak sobie poczynało właśnie ;D nie wiem w co oberwalam, ale za to poczulam idealnie ;D

nasz Aleks tez rozrabia i potrafi kopnac czasami ze szok i widac kopiace nozki na brzuchu albo rozpychajace sie raczki sama niewiem co :)
Dzisiaj dzwonilam do mojego lekarza o te skurcze powiedzial ze to normalne jezeli nie ma ich za duzo i pytal o to USG 3D jak mu powiedzialam ze taki duzy synus tam rosnie to powiedizal ze mam lezec i nie chodzic jak chce do grudnia ciaze donosic a chce bardzo wiec leze sobie z Aleksem a Oskar skonczyl wlasnie "czytac" nam ksiazke :)
dokladnie siedzial obok mnie z ksiazka i przewracajac kartki cos tam mowil w swoim jezyku:)

Super że masz go przy sobie i wcale się nie dziwię, że nie masz ochoty zostawiać go pod opieką innych. To są cenne chwile, które szybko mijają. Nawet pierwsze czytanie książki to cudowna rzecz. Buziaczki dla małego :)

Dzieki izabelka mam taka fajna pania w razie czego jak by byla potrzebna to moge zawsze zadzwonic i mi pomoze i tak zostanie dopoki moge to tak bedzie .pozdrawaimy mamusie i brzusie :)

Dzioobek to napewno bylo super przezycie jak Wam Oskarek czytal :) gratuluje madrego synusia.A Ty lez Mamusiu wypoczywaj musisz byc zdrowa zeby sie zajac dwoma cudownymi szkrabami.Pozdrawiam mamusie i ich slicznme brzusie :) :).

A' propo to juz kolejny miesiac wiec musimy sie postarac o nowe zdjecia naszych brzusiow

reklama
Bunia pewnei ze fajnie zebym ja jeszcze rozumiala :)
a teraz do pan nauczycielek bo jest ich tu kilka :)
nie bola was gradziolka od mowiwenia non stop w pracy?
chyba ze co lekcja to 15-minutowa krtkoweczka :) dla spokoju :)
ja jak sie pol dnia nagadzam do Osjkara to potem mnier gardziolko pobolewa:)

Do góry