reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
nasz Aleks tez rozrabia i potrafi kopnac czasami ze szok i widac kopiace nozki na brzuchu albo rozpychajace sie raczki sama niewiem co
Dzisiaj dzwonilam do mojego lekarza o te skurcze powiedzial ze to normalne jezeli nie ma ich za duzo i pytal o to USG 3D jak mu powiedzialam ze taki duzy synus tam rosnie to powiedizal ze mam lezec i nie chodzic jak chce do grudnia ciaze donosic a chce bardzo wiec leze sobie z Aleksem a Oskar skonczyl wlasnie "czytac" nam ksiazke
dokladnie siedzial obok mnie z ksiazka i przewracajac kartki cos tam mowil w swoim jezyku
Dzisiaj dzwonilam do mojego lekarza o te skurcze powiedzial ze to normalne jezeli nie ma ich za duzo i pytal o to USG 3D jak mu powiedzialam ze taki duzy synus tam rosnie to powiedizal ze mam lezec i nie chodzic jak chce do grudnia ciaze donosic a chce bardzo wiec leze sobie z Aleksem a Oskar skonczyl wlasnie "czytac" nam ksiazke
dokladnie siedzial obok mnie z ksiazka i przewracajac kartki cos tam mowil w swoim jezyku
Dzioobek to napewno bylo super przezycie jak Wam Oskarek czytal gratuluje madrego synusia.A Ty lez Mamusiu wypoczywaj musisz byc zdrowa zeby sie zajac dwoma cudownymi szkrabami.Pozdrawiam mamusie i ich slicznme brzusie .
A' propo to juz kolejny miesiac wiec musimy sie postarac o nowe zdjecia naszych brzusiow
A' propo to juz kolejny miesiac wiec musimy sie postarac o nowe zdjecia naszych brzusiow
reklama
DziOObek
Styczniowe mamy'06
Bunia pewnei ze fajnie zebym ja jeszcze rozumiala
a teraz do pan nauczycielek bo jest ich tu kilka
nie bola was gradziolka od mowiwenia non stop w pracy?
chyba ze co lekcja to 15-minutowa krtkoweczka dla spokoju
ja jak sie pol dnia nagadzam do Osjkara to potem mnier gardziolko pobolewa
a teraz do pan nauczycielek bo jest ich tu kilka
nie bola was gradziolka od mowiwenia non stop w pracy?
chyba ze co lekcja to 15-minutowa krtkoweczka dla spokoju
ja jak sie pol dnia nagadzam do Osjkara to potem mnier gardziolko pobolewa