reklama
_Angel_
Mama małej stokrotki
Moja mała też odkryła że potrafi piszczec i krzyczec (niestety) Do tego od jakiegos czasu podnosi się do siadania.Gdy tylko jest lekko wyżej położona od razu podnosi główkę i część ciała i chce siadać skubana.Nawet w wózku mi tak robi,boje się że kiedys mi z niego wypadnie.
traschka
Mama Marysi
ja tylko się pochwalę, że moja Marysia przybrała w 2 tygodnie 450g!!! A butelki nie uzywałam po jedzeniu już prawie od tygdnia, chyba rzeczywiście wreszcie mam więcej mleczka i mała się najada Waży teraz 6150. Wcześniej przybrała niecałe 600g w 5 tygodni więc różnica ogromna...
aneczka1526
Fanka BB :)
no a moja "mała" waży już ok 7300g tzn waga wskazała 7500 ale była w pampku i ubraniach wiec troche pewnie trzeba odjac, ostatnie mierzenie pokazalo 70 a moze nawet 71 cm
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
i Tymcio się zalicza do tych piszczących dzieci tzn to brzmi normalnie jak by śpiewał mając mutację ale jaki przy tym zaciesz ma na twarzy i my przy tym beczkę niezłą mamy , i wszystko ostatnio do buzi bierze, zamiast się bawić z pluszakiem bah go za ucho i do buzi pielucha tak samo kolcyk tak samo muszę mega uważać by się jakiś kłaczków nie najadł he he
reklama
Dziewczyny nie chciałam zaśmiecać głównego więc pytam tutaj. Czy Wasze maluchy śpią nadal przy włączonym świetle?? U nas pali się lampka. Nie wiem jak to jest z takimi maluszkami ale ja boję się, że jakby Mati obudził się w nocy po ciemku to mógłby się przestraszyć. Jak u Was jest z tym światłem w nocy??
Podziel się: