reklama
traschka
Mama Marysi
ja od początku śpię po ciemku, nie widze powodu dla którego miałabym mieć włączone światło. Przecież i tak w nocy spię, to światło mi w niczym nie pomoże
Nadzieja troszkę poćwiczycie i efekty przyjdą bardzo szybko. Tylko kładź synka kilka razy dziennie na brzuszku choć na moment.
Nadzieja troszkę poćwiczycie i efekty przyjdą bardzo szybko. Tylko kładź synka kilka razy dziennie na brzuszku choć na moment.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
To ja się pochwalę, że Tymek już ślicznie trzyma główkę leżąc na brzuszku. I faktycznie częste kładzenie(?) Małego na brzuszku dało pozytywne rezultaty. A waga Tymka, to 6450!! Na samym cycu :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
u nas też od początku gasimy światło, ale monitor oddechu czuwa...
to dokladnie tak jak u nas :-)
traschka
Mama Marysi
Marysia w zeszłym tygodniu ważyła 6200 Pięknie przybrała, nagle jej przybyło pół kg w dwa tygodnie!
Od kilku dni leżąc na mojej ręce do karmienia ale nie bokiem tylko na pleckach, podnosi do góry główkę, odrywa ja od mojej ręki leżąc!
Od kilku dni leżąc na mojej ręce do karmienia ale nie bokiem tylko na pleckach, podnosi do góry główkę, odrywa ja od mojej ręki leżąc!
reklama
My od początku śpimy przy zgaszonym świetle. Na początku przy nocnym karmieniu i przewijaniu zapalałam lampkę, teraz już nie. Wszystko po ciemku Ale odkąd Ada nie robi w nocy kupek nawet jej nie przewijam, bo wtedy mi się wybudzała i niekiedy był problem z zaśnięciem.
Trasia, brawo dla Marysi No i waga pięknie ruszyła
Kati, ale Ci chłopisko rośnie
Ada tydzień temu (miała 3 mce i tydzień) ważyła 5510g
Trasia, brawo dla Marysi No i waga pięknie ruszyła
Kati, ale Ci chłopisko rośnie
Ada tydzień temu (miała 3 mce i tydzień) ważyła 5510g
Podziel się: