reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwoj naszych maluszkow

Marysia dużo podłapała angielskiego z Dory. Liczy do 10, kształty, jakieś zwroty typu "hello, i'm Dora", "magic door" itp. TO niesamowite jak dzieci szybką łapią języki! Poza tym Marysia bardzo lubi literki. Mamy też ten zestaw z Czuczu do pisania z flamastrem suchościeralnym - bardzo fajne! Często sięga po to sama i sobie rysuje literki. Pisze na klawiaturze kilka słów w Wordzie:) I sama wpisuje na klawiaturze DORA w wyszukiwarce na youtube hehe:) Tzn laptopa jako takiego nie obsługuje w ogóle, ona tylko chce pisać.
W ogóle to dla mnie niewiarygodne, jak dziecko się zmienia w ciągu kilku miesięcy. WYdaje mi się już taka duża i samodzielna, można z nią pogadać jak z koleżanką czasem:) Fajna jest:)
Szymuś mnie ciągle zaskakuje nowościami, ktore umie nie wiadomo skąd... Mały obserwator:)

reklama
trasiu brawo do Marysi:tak: no a Szymuś ma wspaniały wzór do naśladowania:tak:
moon ja bym się tam w ogóle tym nie martwiła; Emi np. w ogóle nie ciągnie do klocków, od wielkiego dzwonu coś tam pobudujemy a tak to nic, no wszystkim dzieciaczki nie mogą się interesować;-)

No troche mnie uspokoilyscie:-) Maja za to b. Lubi klocki, zabawe figurkami z lego, figurkami z Peppy, zabawe w sklep i puzzle tez lubi

Do góry