traschka
Mama Marysi
Marysia dużo podłapała angielskiego z Dory. Liczy do 10, kształty, jakieś zwroty typu "hello, i'm Dora", "magic door" itp. TO niesamowite jak dzieci szybką łapią języki! Poza tym Marysia bardzo lubi literki. Mamy też ten zestaw z Czuczu do pisania z flamastrem suchościeralnym - bardzo fajne! Często sięga po to sama i sobie rysuje literki. Pisze na klawiaturze kilka słów w Wordzie I sama wpisuje na klawiaturze DORA w wyszukiwarce na youtube hehe Tzn laptopa jako takiego nie obsługuje w ogóle, ona tylko chce pisać.
W ogóle to dla mnie niewiarygodne, jak dziecko się zmienia w ciągu kilku miesięcy. WYdaje mi się już taka duża i samodzielna, można z nią pogadać jak z koleżanką czasem Fajna jest
Szymuś mnie ciągle zaskakuje nowościami, ktore umie nie wiadomo skąd... Mały obserwator
W ogóle to dla mnie niewiarygodne, jak dziecko się zmienia w ciągu kilku miesięcy. WYdaje mi się już taka duża i samodzielna, można z nią pogadać jak z koleżanką czasem Fajna jest
Szymuś mnie ciągle zaskakuje nowościami, ktore umie nie wiadomo skąd... Mały obserwator