reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozwój naszych kochanych pociech

Joasia moj bardzo podobnie spi :) posadzony utrzyma sie chwilke a potem leci - jeszcze jego czas nie nadszedl. Z brzucha na plecy odwraca sie w sekunde, odwrotnie troche ciezej (nieraz mu sie gdzies raczka.zgubi, zaplata...) ale tez potrafi.
Moj tez jeszcze ani nie pelza ani nie raczkuje... ale jak ja bylam mala tez nie raczkowalam - jazde na tylku uskutecznialam :p

reklama
Joasia moj bardzo podobnie spi :) posadzony utrzyma sie chwilke a potem leci - jeszcze jego czas nie nadszedl. Z brzucha na plecy odwraca sie w sekunde, odwrotnie troche ciezej (nieraz mu sie gdzies raczka.zgubi, zaplata...) ale tez potrafi.
Moj tez jeszcze ani nie pelza ani nie raczkuje... ale jak ja bylam mala tez nie raczkowalam - jazde na tylku uskutecznialam :p
Ale tu nie chodzi o raczkowanie a nawet o pełzanie tylko o obroty właśnie ;-)
Jak sie obraca to i pełzać będzie .:-):-)
U nas już wyczaiłam w czym rzecz.
Moja gwiazda nie lubi maty z pianki :szok::szok::szok:
Na łóżku się przekręca małpka mała ,a na macie kładzie się i ryczy :szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Po konsultacji z rehabilitantką wiem ,że problem jest po naszym upadku i trzeba młodą przełamać :tak::tak:
Damy radę :rofl2::rofl2::rofl2:

Joasia, moja mała też śpi podobnie.
:-)
Aha - chciałam się też pochwalić, że od wczoraj Amelka ładnie sama siedzi :-). Ale jeszcze nie siada.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja tez tak spi,od 2 dni zasypia na boku a wczesniej tylko na plecach,jak połoze dalej zabawke to do pełza do niej :)Jeszcze sama nie siedzi,obraca sie juz szybko :))

To i ja się pochwalę- Ula też już siedzi (od dzisiaj) za to dalej sama nie siada. Dzisiaj też zaczęła uskuteczniać przemieszczanie się stylem gąsienicy ;-)

Katasza gratulacje :tak: Fajnie jak dzieciaczki juz siedza- moj dzieki temu potrafi sie dluzej sam pobawic niz na lezaco :-)

reklama
Gabrych siedzi bardzo stabilnie i siada w aktach desperacji jak chce czegoś dosięgnąć. Do momentu kiedy mnie nie zobaczy bo wtedy rzuca się z powrotem na plecy i wyje żeby go podnieść. Uskutecznia równiej czołganie się twarzą po podłodze oraz machanie tyłkiem w powietrzu do przodu i tyłu. Przewraca się dalej tylko w stronę lewą z pleców na brzuch i na odwrót. Jego prawa strona mnie niepokoi więc chyba będę to sprawdzać... Mówi tyle ile mówił czyli nic :p wyje 3 razy więcej niż miesiąc temu.

Do góry