reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

strip, nice-girl aż się buzia sama śmieją cudaczki. A czkawki nie dostają ???? Krzyś jak się tak śmieje to czkawka gwarantowana :)
Madlein no superaśnie. Mój z tych co dupkę maja za ciężką :) ale już się nie mogę doczekać przewrotów, za to w nocy w łóżeczku to przekręca w poprzek łóżeczka i nogi zakłada na brzeg i tak śpi :) kiedyś zrobię fotkę.

reklama
nice, strip super są wasze dzieciaczki, takie śmieszki :D
chyba musze mojego nagrać jak się tak chichra, ale pewnie nie będzie to łatwe :p

W ogóle pełna podziwu jestem,że Przemuś tak ze śliniaczkiem potrafi siedzieć i nie pcha go do buźki! Bo mój żuczek od razu do buzi go pcha.

No oczywiście że śliniak jest na ogół w buzi - śliniak, rączka i pielucha to ulubione gryzaki. Tu był śmiechem zajęty i dlatego zostawił go w spokoju ;-)

No u nas też jest tak że jak mały zobaczy aparat to od razu poważnieje - przygląda mu się bo jest taki fajny błyszczący. Tu mi się udało bo się z nim tatuś bawił a jak ja zobaczyłam że się tak śmieje to poleciałam po aparat ale z dala stałam tylko zoom zrobiłam, żeby go nie rozpraszać :-)

Strip, nice superaśne śmieszki :). moja tez tak zieje, ale jeszcze nie tak długo :( ehh.

A dziś udało jej się obrócić z brzuszka na plecki, tylko troszke z pomocą, ale widać było jaka była zdzwiona wiec może juz niedługo sama będzie się przewracać :)

Edit: muszę się pochwalić. Dzis przed kąpielą malutka z nami w łózeczku sobie leżała i sama bez niczyjej pomocy przewróciła się kilka razy z brzuszka na plecki juuuuuupi.

Ostatnia edycja:
reklama
Strip, nice superaśne śmieszki :). moja tez tak zieje, ale jeszcze nie tak długo :( ehh.

A dziś udało jej się obrócić z brzuszka na plecki, tylko troszke z pomocą, ale widać było jaka była zdzwiona wiec może juz niedługo sama będzie się przewracać :)

Edit: muszę się pochwalić. Dzis przed kąpielą malutka z nami w łózeczku sobie leżała i sama bez niczyjej pomocy przewróciła się kilka razy z brzuszka na plecki juuuuuupi.

no widzisz sarisa wystarczylo tylko dac znac ,ze chciałabys zeby zrobila to sama i pyk - proszę bardzo. Kochane masz to dziecko , takie posłuszne ;-) Buziaki dla Zuzi

Do góry