Ja jak Franka posadze to też siedzi i rwie sie do tego jak nawiedzony ale my mu na to nie pozwlamay bo sie "składa" do przodu właśnie tak jak Efa opisała - za słabe ma jeszcze mięśnie, kręgosłup, nie chce żeby miałw ade postawy ale czasami na największą awanture wyjściem jest własnie go posadzić i wtedy radocha...
reklama
Efa
Fanka BB :)
Nie sadzam Olka tak często. Ale mu czasami pozwalam, bo to uwielbia. I jeszcze kocha podskakiwać, jak się go trzyma pionowo - odbija się jak szalony od podłoża (np. kolan osoby, która go trzyma) i jest pisk radości. Ale tak to on zawsze lubił robić
Leane tez lubi stac w pionie, trzymam ja pod pachami przodem do mnie na moich kolanach i mowie: ooo uroslas od wczoraj kochanie - ona wtedy sie najpierw usmiecha a potem pfff pfff i tylko patrze jak slinka kapie na moja koszulke)
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Mój żuczek też rwie się do siadu ale za często mu na to nie pozwalam. A w ogóle wczoraj jak postawiłam Łukasza na moich nogach (trzymając go pod paszki) to zaczął stawiać mi kroki, tak ładnie przebierał nóżkami hihi, śmieje się że on z pozycji leżącej do chodzącej przejdzie już
nice-girl
Fanka BB :)
No właśnie dziewczyny - jak to jest z podnoszeniem takiego maluszka pod pachy? Można już takie szkraby tak podnosić? Bo ja to na razie normalnie pod plecki i pod pupę go podnoszę, a przyznam że już mi coraz ciężej to idzie,bo klusek coraz większy.
Lolisza - napisz jak to jest.
Lolisza - napisz jak to jest.
reklama
No własnie ,tak sobie pomyslałam,że zapytam Loliszę o to stanie.Bo Amelka czasem jak ja podciągamy do siadu,to hop i stoi.Ale ja mam schizy,że nóżki sobie wykrzywi.I krzyczę na M.,żeby tak nie robił,bo to w końcu dziewczynka i wolałabym,zeby nie miała nóżek po tatusiu;P.Jak to jest?Mogą się wykrzywić od tych paru chwil stania?Bo przeciez będzie chciała więcej i więcej...