reklama
u nas tez narazie papki ijedzenie juz z wieksza iloscia grudek. Co do glutenu to nie trzymam sie tak koniecznie malej ilosci, czy co 2 dni. Raz dostanie ze sloiczka, a jak nie ze sloiczka to sama gotuje kaszke. Staram sie tak co 2 dni,ale czasem sa krotsze albo dłuzsze przerwy. Z tym blw tez probujemy ale powoli, narazie chrupeczki, wafelki hippa, banan, jabluszko czy tez buleczka jest niezle
byl tez temat butli - u nas jak trzeba to i z butli zje. Ale woli cyca. Pije tez z kubeczka NUKa z silikonowa koncówka.
byl tez temat butli - u nas jak trzeba to i z butli zje. Ale woli cyca. Pije tez z kubeczka NUKa z silikonowa koncówka.
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
A mam pytanie....daje młodemu owsianke z Bobovity i tak sobie myśle......jakbym ugotowała płatki owsiane na wodzie i potem wymieszała z mm?? jak myslicie można??
Viltutti
A mam pytanie....daje młodemu owsianke z Bobovity i tak sobie myśle......jakbym ugotowała płatki owsiane na wodzie i potem wymieszała z mm?? jak myslicie można??
Myślę że bez problemu możesz tak zrobić
madzikm76
Viltutti - no to czekamy
Truskawkowa Mamba - myślę, że jak najbardziej można
Truskawkowa Mamba - myślę, że jak najbardziej można
Viltutti - jakieś wieści ?
Dziewczyny do zupki dodawałyście ugotowane jajko/żółtko ? Jak zaczynałyście wprowadzać jajko ?
Loka - gdzie kupujesz Wafelki Hippa ? Bo u mnie na tym zadupiu jeszcze nie spotkałam.
Dziewczyny do zupki dodawałyście ugotowane jajko/żółtko ? Jak zaczynałyście wprowadzać jajko ?
Loka - gdzie kupujesz Wafelki Hippa ? Bo u mnie na tym zadupiu jeszcze nie spotkałam.
Ostatnia edycja:
Viltutti - jakieś wieści ?
hej,
ja zoltka jeszcze nie wprowadzalam i nie moge jakos sie zabrac, wogole jajka nie wprowadzalam. Co do hippa to ja zamawiam w tesco ( z dostawa) lub kupuje wafelki w auchanie.
reklama
Edysiek
odkrywca
Mika ja ciągle zapominam o żółtku, dałam 2 razy. A potem jak mała nie chciała jeść obiadków to przestałam, bo nie wiedziałam czemu nie je.
A całego jajka jeszcze nie dawałam i też nie wiem jak.
Viltutti na pewno trochę mleka nie zaszkodzi. A zgodnie z nowymi wytycznymi wcale nie trzeba tak długo dziecku podawać mm jak wcześniej zalecano (do 3 lat). Około roku można zacząć wprowadzać np. gotując na nim budyń. A że ja nie jestem za schematami to uważam, że wszystkiego trzeba próbować, byle z rozsądkiem.
A co do wafli ryżowych to kupiłam takie całkiem naturalne Wafle ryżowe naturalne i zobaczę czy mała będzie je jadła.
A całego jajka jeszcze nie dawałam i też nie wiem jak.
Viltutti na pewno trochę mleka nie zaszkodzi. A zgodnie z nowymi wytycznymi wcale nie trzeba tak długo dziecku podawać mm jak wcześniej zalecano (do 3 lat). Około roku można zacząć wprowadzać np. gotując na nim budyń. A że ja nie jestem za schematami to uważam, że wszystkiego trzeba próbować, byle z rozsądkiem.
A co do wafli ryżowych to kupiłam takie całkiem naturalne Wafle ryżowe naturalne i zobaczę czy mała będzie je jadła.