reklama
Dziewczyny moj już je z warzyw : marchewkę, pietruszkę, ziemniaka, selera, pora, brokuła, dynię, cukinie i co moge mu jeszcze zapodać ?
ja daje jeszcze kalafiora, pomidora, ogórka surowego
ja jogurtu nie daje - boje sie o mleko krowie. Ale pewnie nie bede czekac tak calkiem do konca roczku bo Mlody starsznie sie rwie do jedzenia.
Kupilam deserki hippa i bardzo polecam - o takie;
HiPP: Musy owocowe - Owocowa Chwila
co do kaszek - mnie najbardziej przeraza ilosc konserwantów, siarczanów, fosforanów i takich innych. Dlatego zdecydowalam sie nie podawac tych gotowych calkiem tylko sama kombinuje z manna i inymi. Ale zdaje sobie sprawe ze predzej zy pozniej Mlody tez zacznie jesc ten caly szajs.
Kupilam deserki hippa i bardzo polecam - o takie;
HiPP: Musy owocowe - Owocowa Chwila
co do kaszek - mnie najbardziej przeraza ilosc konserwantów, siarczanów, fosforanów i takich innych. Dlatego zdecydowalam sie nie podawac tych gotowych calkiem tylko sama kombinuje z manna i inymi. Ale zdaje sobie sprawe ze predzej zy pozniej Mlody tez zacznie jesc ten caly szajs.
Edysiek
odkrywca
Mika zielony groszek i fasolkę szparagową. Choć ja jeszcze fasolki nie dawałam.
milenka30
Fanka BB :)
LOKA te kaszki holly są ekologiczne i bez konserwantów,no cena też wskazuje na produkt ekologiczny bo 2razy droższa od bobovity;-)
Obawiałam sie jak mojej zasmakuje,bo to bez cukru i zupełnie inny smak ale zjadła całą miseczkę na śniadanie.
Obawiałam sie jak mojej zasmakuje,bo to bez cukru i zupełnie inny smak ale zjadła całą miseczkę na śniadanie.
Ostatnia edycja:
reklama
marcia331
Fanka BB :)
Ja sie zastanawiam tylko jak te kaszki robic. Ignas tylko na cycu jest i chyba nie chcialabym mu jeszcze mm dawac. A te kaszki na mleku cycowym nie wychodza bo je enzymy rozkladaja. Wiem ze niektore dziewczyny robia na wodzie i dodaja owoce i dzieciaki zjadaja.