Kemisiak
Fanka BB :)
Amandla wielkie dzięki kochana - świetny artykuł i tylko utwierdzialas mnie w przekonaniu ze dobrze zrobiłam zaczynając dokarmiac Alesia , chłopiec przy jedzeniu siedzi glowe trzyma sztywno , polyka ślicznie , waży grubo ponad 6.8 kg, nie najada sie samym mlekiem i wzbudzal z drzemki polowe szybciej niż zwykle. Po za tym kupki po dokarmianiu raz dziennie - książkowe ani śladu służy czy zielonego odcieniach co mogłoby sugerować niedojzalosc układu pokarmowego. Maly jest widocznie szxzesliwszy i mniej nerwowy.
Tak na marginesie ja jako niemowlę zaczęłam być karmiona wyłącznie " papkami" przez moja mamę położna dyplomowana w wieku lekko ponad 3 m gdyż całkowicie odrzuciłam mleko i nie szło mnie nakarmić niczym innym ;-) każde dziecko jest bardzo indywidualne i rozwija sie czysciej bądź tez wolniej ale w obu przypadkacha idealnie dla siebie
Tak na marginesie ja jako niemowlę zaczęłam być karmiona wyłącznie " papkami" przez moja mamę położna dyplomowana w wieku lekko ponad 3 m gdyż całkowicie odrzuciłam mleko i nie szło mnie nakarmić niczym innym ;-) każde dziecko jest bardzo indywidualne i rozwija sie czysciej bądź tez wolniej ale w obu przypadkacha idealnie dla siebie