reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzanie diety maluszków

kasia myślałam na mlekiem hipp ale u nas w sklepach jest tylko kilka mp w jednym jest jedynka i trójka a w drugim jedynka i piątka i nigdzie nie moge znaleźć zeby były wszystkie. W ogóle nie rozumiem dlaczego z hippa jest ich tak dużo .:eek: 1 od początku potem 2 po 6 miesiacu, 3 po 10, 4 po 15 ja sie pogubiłam z tym i jeszcze 5 jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Papitka ja się jakoś na razie nie interesowałam kolejnymi a póki co daję właśnie 2 z Hippa i jestem zadowolona choć bałam się trochę bo my wcześniej tylko piersiowo ale przeszło bez bólu więc może poszukaj na necie albo w aptekach

kasia a co zamierzasz zrobić z kolejnymi cyferkami? Bo ta 3 po 10 m-cu jest i nie wiem czy zmieniać na te dwa miesiące czy co zrobić. A u mnie pediatra g---o podpowie. A do takiej normalnej jest tyle ludzi że na zapisy miesięczne trzeba żeby się dostać. A zmienić muszę bo przecież po roczku na trójkę od razu nie przejdę:angry:.

Papitka ja bym zmieniła :tak: nawet na dwa miesiące ale będziesz wiedziała czy Kubuś dobrze je toleruje i potem spokojnie przejdziesz na kolejne numerki bo na pewno składy się zmieniają i przeskok z 1 na 3 może być sporym szokiem dla małego brzuszka a jeśli hipp też mu nie podejdzie to szukałabym dalej - enfamil, bebilon

kasia no w sumie racja jutro kupie i rano w piątek sprawdzimy.:tak: Wprowadzili dzisiaj wszystkie numerki u mnie w sklepie.

Ostatnia edycja:
kasia- Chyba nie bedzie trzeba probować nowego mleka. Mojej koleżanki mama jest położną wczoraj kazała mi dać jeszcze raz bebiko 2 bo stwierdziła ze może nie był gotowy na przejście i faktycznie dzisiaj już dwa razy dostał a Kupa normalna i brzunio nie boli odpukać na razie jest wszystko dobrze:-D

Przechodzimy na hipp. Znowu zaczęły sie zaparcia i ból brzuszka a nic specjalnie nie dawałam nowego w tym tygodniu żeby wiedzieć czy mu mleko nie zaszkodzi znowu. I to jest najlepszy wybór ze zmianą mleka.:tak:

reklama
Do góry