reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tymi dziś dostał rosołek makaronik troszkę kuraka i rosołek wczystko mu zmiksowałam, a do popicia kompocik z jabłek ale nie chciał pić
a i dzis kupiłam jakiś obiadek dr witt czy jakoś tak od jakiegoś czasu są jakieś takie nowości u nas, kiedyś nie chciałam kupować, o nieznane a tymi był maleńki, ale dziś kupiłam na testa i lipa wogóle nie chcieli jeść ani tytek ani tymek : więcej nie kupię.................chyba że deserek, bo kiedyś zajadali jabłka z tymi z malinami a tytusik z truskawkami
kasia a jak martysia na kisielki z soczków ?? albo owocków ?
a i dzis kupiłam jakiś obiadek dr witt czy jakoś tak od jakiegoś czasu są jakieś takie nowości u nas, kiedyś nie chciałam kupować, o nieznane a tymi był maleńki, ale dziś kupiłam na testa i lipa wogóle nie chcieli jeść ani tytek ani tymek : więcej nie kupię.................chyba że deserek, bo kiedyś zajadali jabłka z tymi z malinami a tytusik z truskawkami
kasia a jak martysia na kisielki z soczków ?? albo owocków ?
kaśka k
Fanka BB :)
kredziu kisielek też tak średnio wchodzi najbardziej uwielbia jeść moje kanapki z szyneczką albo dżemikiem, czasami robię jej z samym masełkiem
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
O tak tak Kasiu za kanapkami Alek tez przepada :laugh: Najlepiej przykrywanka
Piszesz, ze Martynka ma skaze bialkowa, ale ze jej maselko mozesz dawac, u nas Alek tez nie reaguje uczuleniem (pokrzywka) wlasnie na maselko.
Kwasne bardzo lubi, cytryna, jablka (ulubiony owoc) pomidory wcinajak szalony. Moze dlatego, ze pierwsza rzecza jaka mu podalam bylo jablko? Herbatke z cytrynka tez lubi, ale jakos ja sie mu boje daac herbaty, ze jeszcze za maly. W koncu to uzywka.
Podajecie??
Piszesz, ze Martynka ma skaze bialkowa, ale ze jej maselko mozesz dawac, u nas Alek tez nie reaguje uczuleniem (pokrzywka) wlasnie na maselko.
Kwasne bardzo lubi, cytryna, jablka (ulubiony owoc) pomidory wcinajak szalony. Moze dlatego, ze pierwsza rzecza jaka mu podalam bylo jablko? Herbatke z cytrynka tez lubi, ale jakos ja sie mu boje daac herbaty, ze jeszcze za maly. W koncu to uzywka.
Podajecie??
kaśka k
Fanka BB :)
martusia ja nie daje jeszcze normalnej herbaty ale cały czas pije te dla dzieci z hippa, no i soczki też tylko takie dla dzieci podajemy
nie wiem od kiedy można normalne herbaty robić
nie wiem od kiedy można normalne herbaty robić
kate332
lipcowe mamy'05
moje dziecię ostatnio nie chce zupek, rosołek tylko zje i to tez nie za wiele, najlepiej mu pasuje ....sucha bułka, (no nie w tym sensie że czerstwa ale bez niczego) i co ja mam z nim zrobić? najchętniej to by cyca cały dzien i noc jadł...A MIAŁAM GO ODSTAWIAĆ JA OSZALEJĘ
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
kate332 pisze:moje dziecię ostatnio nie chce zupek, rosołek tylko zje i to tez nie za wiele, najlepiej mu pasuje ....sucha bułka, (no nie w tym sensie że czerstwa ale bez niczego) i co ja mam z nim zrobić? najchętniej to by cyca cały dzien i noc jadł...A MIAŁAM GO ODSTAWIAĆ JA OSZALEJĘ
oj te kryzysy ... : u nas tez nadal częste odmawianie jedzenia zupek, wogóle pora obiadkowa jest dla mnie od pewnego czasu stresująca bo nigdy nie wiadomo co akurat dzisiaj Weronika wymyśłl a przeważnie jak sie gdzies spieszymy to mała nie chce jesc obiadku i ja musze na szybko wymślac co by jej tu dac w zastępstwie :
a kanapki pochłania codziennie z nami na śniadanie- juz nawet robie jej specjalną kanapeczke bez przypraw bo zjada cała taka z bułki : no i jeszcze uwielbia serki topione, najbardzej smietankowe i kremowe