reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

reklama
Asiu moze byc :D :laugh: Ja daje ryz razem z warzywami, bo warzywka i tak gotuje gdzies z 30-40 minut. Jak daje mieso np indyka to ono sie tez migiem gotuje. No i ryz zdazy mi sie delikatnie rozgotowac, ze jest meciutki, ale nie rozleciany. Alek taki ryz bardzo lubi. Meso mu miksuje i warzywka tez, wyciagam je z zupy jak ugotowane no i potem dodaje do ryzu i wywaru, tak, zeby ryzu nie miksowac. W sumie to co raz czesciej rozdrabniam mu jarzynki, no ale miesko zawsze miksowalam.

Kasiu Ja daje kranowe od poczatku to znaczy od 6 miesiaca kiedy zaczelam zupki gotowac, bo u nas melko z cyca sie lalo ::) ;)

Kasiu ja daje kranówe przegotowana już od trzech miesięcy.
A zupke robie z ryżem jak Martuska ;D

ja wodę zawsze dawałam z kranu oczywiście gotowaną :) a żywca dolewam jako chłodną wodę do herbatek, lub kaszek a no i pił tymi już kubusie i soki tymbarku :)
a dziś na obiad będzie botwinka

reklama
Do góry