reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

rozszerzanie diety maluszków

reklama
u nas pojawil sie nowy produkt w menu...........ryba
fakt smazona
ale Mili dostawala miąż ze srodka

baaaardzo jej smakowalo :)

elfiko jaka jest ta kaszka bobovity? ja dzisiaj w tesco szukałam i znalazłam tylko pszenną na mleku modyfikowanym z bananami

Co do kaszek też polecam kaszkę manna z Bobovity, natomist nie sprawdziła się u nas kaszka mleczno-pszenna z sucharkami i bananami, tez z Bobovity.

kate332 pisze:
ale gdzie wy kupujecie tą kaszke ja szukam i nikt nawet o niej nie słyszał :(
Z reguły w markecie podczas wiekszych zakupów. Ale do dostania są też w mniejszych sklepikach, które mają dział z jedzeniem dla dzieci. Przynajmniej u nas tak jest ::)
Może zamów przez internet.

Iwon pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Kate, syna prędzej nie ożenię, jak 30 skończy :p ;D

chyba, że sam wcześniej się wyrwie z gniazda hehehhe ;D ;D ;D ;D

Zostanie, zostanie, chociażby dla tego gulaszu.... ;D ;D

no nie wiem nie wiem bo teściowej tez gulasz niczego sobie wyszedł ::) :p

kurcze ale do 30stki ma Weronika na Kornelka czekać? To dłuuugggoooooooooo ::) ::) ::) :p ;D

elfiko pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Kate, syna prędzej nie ożenię, jak 30 skończy  :p ;D

chyba, że sam wcześniej się wyrwie z gniazda hehehhe  ;D ;D ;D ;D

Zostanie, zostanie, chociażby dla tego gulaszu.... ;D ;D

no nie wiem nie wiem bo teściowej tez gulasz niczego sobie wyszedł  ::) :p

kurcze ale do 30stki ma Weronika na Kornelka czekać? To dłuuugggoooooooooo  ::) ::) ::) :p ;D

Ale za to ustawionego życiowo kawalera mieć będzie ;) ;D

reklama
Dzieki wielkie za odpowiedzi w sprawie miesa :)
Alek dobrze sobie radzi z kawaleczkami, ale ja mma chyba uraz, bo robilam kulki z miesa jak bylam mala i wydaje mi sie, ze on bedzie robil podobnie. Musze sie przelamac ;)

Piszecie niektore, ze jeszcze bez pora dajecie cieciom zupki, ja daje pora do kazdej i prawie zawsze kapuste wloska i Alusiowi nic nie jest. Zastanawiam sie kiedy mu cebule wprowadzic, bo niby podobna do pora, ale jakos nie jestem pewna.
Ten gulasz Iwon to sama tez zrobie. Dodam jeszcze chyba oiliwy z oliwek, zeby nie byl jalowy. Dajesz jakiegos tluszczu Iwonko?

Asiu a jak bedziesz robila Kubusiowi pomidorowke z ryzem, to nie wiem jak planujes z tym ryzem, bo zrozumialam jak bys chciala osobno gotowac. Ja gotuje w zupce z warzywami i sie tak fajnie rozgotowuje, no i pomodorowke robie na passacie wloskiej. Pewnie mozna ja w Polsce dostac tez. Fajna jest w smaku, bo z dodatkiem bazyli, po kotrj watpie, zeby cos bylo dzieciom :)

Do góry