reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rozszerzanie diety maluszków

reklama
za to u nas dzisiaj znowu strajk na zupe, wywalilam koleja ::) dopiero po licznych probach wypila z butli 120 ml rosolu czystego

zupowy straj u nas też po wielkich bojach i wygibasach połowa może jest zjedzona a reszta na ubraniu, dywanie, na mnie, krzesełku itp

weronika nie zje nic, pierwsza lyzeczke wypluje a potem tak zaciska buzie ze nic sie nie da wcisnac ::)

możemy przybić piątke, ja czasem jeszcze próbuje zabawiac choc z miernym skutkiem, z tego co pamiętam piotrek tez w pewnym okresie nie chciał tych zupek a potem zaczął jesc to co my tylko mniej przyprawione i np bez smietany i było lepiej

kate332 pisze:
możemy przybić piątke, ja czasem jeszcze próbuje zabawiac choc z miernym skutkiem, z tego co pamiętam piotrek tez w pewnym okresie nie chciał tych zupek a potem zaczął jesc to co my tylko mniej przyprawione i np bez smietany i było lepiej
oj czekam na to z niecierpliwoscia
dlatego tez wprowadzam pomalu jz wszystko do jedzenia aprzy okazji daje sprobowac tego naszego jedzenia i np. weronika jada juz regularnie co niedziele kluski

Weronika nie lubi zwyklej herbaty za to uwielbia rumianek z mieta- parze dwie torebki w jednej szklance i mala pije jak smok, lubi tez chlebek bardziej niz bulki , nie znosi jablek surowych....

reklama
kurde kasiu podejzewam że tymi by mnie zakrzyczał gdyby musiał czekać aż skrobnę następną łyżeczkę ;) choć muszę spróbowqć

Do góry