szarcia
06.2009/01.2011
Catelin super, że juz tak ładnie Klarcia załatwia sie na nocniczek. jestem pod wrażeniem.Kubek fajny. Klarcia może nie pije dużo więcej, ale jest wygodniej, bo nie musi głowy do tyłu odchylać. Lekarka mi dziś doradziła, aby jej podawać butelke z wodą przez sen jeśli nadal będą problemy z kupką, ale ostatnie dwa dni były bezproblemowe (na razie odstawiłam z diety marchewkę) no i Klarcia korzysta z nocnika. Wiem, że robi kupkę rano i po obiadku, więc sadzam ją na nocnik i ładnie się załatwia. Jej jest wygodniej niż do pieluchy, a mi nie śmierdzi w koszu na śmieci, bo wyrzucam do wc
ja kupiłam Piotrusiowi, ale wolał pic ze zwykłego kubka niż męczyć się z ssaniem, chociaż łatwiej się pije niz z niekapka moim zadanie.ja na poczatku dawalam calego i chwile memlal a potem chrabiemu sie juz niechcialo i mu musialam po kawalku do buzi dawac to wtedy bylo ok bo niewypadalo z raczki
ja mam tez problem z moim hrabia leniuch z niego biszkopty i chrupki to musze mu lamac i do buzi podawac a butelki tez sobie sam nietrzyma tylko rece rozlozone ....corka to w tym wieku juz dawno mi sama butle trzymala i pila a on ani mysli cos sam zrobic....nawet mu sie kulac na brzuch niechche jak sama go niezaczne turlac to sam sie nieruszy tylko lezy rozlozony jak jezus na krzyzu;-)
hej kobietki co myslicie o tym???widzialam ostatnio w gazecie i mnie zaciekawilo...
KUBEK NIEKAPEK LOVI 360 JUNIOR 250 ml z uchwytami (1731486358) - Aukcje internetowe Allegro
testowala juz ktoras na swoich poprzednich dzieciach???