w tej ulotce Bebilonu co ją mam jest wyraźnie pokazane, że w połowie 4 msca czyli jak dziecko skończy 3,5 podaje się przecier jarzynowy, sok lub skrobane jabłko a jak spytałam lekarz dlaczego tak dziwnie to mi pow, że te pół miesiąca jest na stopniowe sprowadzanie czyli np 2-3 łyżeczki marchewki potem 5 dni przerwy itp....
widać to na zdjęciu, po tej niebieskiej stronie są miesiące i widać, że zupka jarzynowa jest od połowy 4 do połowy 5
ja oczywiście nic nikomu nie sugeruje dobitnie ani nie namawiam tylko pokazuje co mam w ulotce i co mi powiedziała i na co pozwoliła pediatra a wiadomo, że co lekarz to opinia, każde dziecko jest inne, każda mama jest inna i wie co dobre dla dziecka)
ja akurat idę tym tropem
widać to na zdjęciu, po tej niebieskiej stronie są miesiące i widać, że zupka jarzynowa jest od połowy 4 do połowy 5
ja oczywiście nic nikomu nie sugeruje dobitnie ani nie namawiam tylko pokazuje co mam w ulotce i co mi powiedziała i na co pozwoliła pediatra a wiadomo, że co lekarz to opinia, każde dziecko jest inne, każda mama jest inna i wie co dobre dla dziecka)
ja akurat idę tym tropem