reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o karmieniu piersią / butelką

Ja z pierworodnym miałam ten elektryczny z aventu i byłam zadowolona ;) teraz zakupilam tommee tippee tak dla odmiany bo recenzje ma świetne ;)

reklama
agusiakemisia - koleżanka właśnie ma te butelki z tommee tippee i sobie bardzo chwali, a elektryczny masz ten laktator czy zwykły? ja nie ukrywam, że istotna jest też dla mnie cena, ten elektryczny z aventu dosyć drogi :((

Witam, siedzę i czytam opinie o laktatorach ręcznych i zaraz zwariuję!!
Który wkońcu jest dobry?! tak różne opinie...
a Wy dziewczyny jakie laktatory macie ?? doradźcie coś proszę :)

ja nie pomogę bo jestem zielona w temacie, kupiłam ostatnio ręczny Lovi, jedna znajoma polecała ale tu widziałam ktoś pisał że podobno są do bani i sama teraz mam dylemat czy oddać czy zostawić, chociaż tyle że drogi nie był 80zł kosztował

agusiakemisia - koleżanka właśnie ma te butelki z tommee tippee i sobie bardzo chwali, a elektryczny masz ten laktator czy zwykły? ja nie ukrywam, że istotna jest też dla mnie cena, ten elektryczny z aventu dosyć drogi :((

kamilka ja mam ten elektryczny z tommee tippee , bardzo go sobie chwala w komplecie jest butelka, pojemnik na mleczko , i pudelko zamykane . ja ogolenie postawiam na tommee tippee , mam butelki ( 2 w razie czego - bo na cycusie stawiam ) smoczki uspakajajace , wkladki laktacyjne i te chlodzace ( podobno swietne zanim piersi przywykna do malego ssaka :tak:)

aaa wiecie co postanowiłam że jak bede miała pokarm to będe odciągac ile sie da ale będe karmic przez butelke:) i wszyscy zadowoleni hehehe :D a ja to juz chyba najbardziej zadowolona tylko niewiem co będzie sie działo w szpitalu bo u mnie to pieprznięte te pielęgniarki będą mi tam miauczec za uchem ale ja sie nie dam tak łatwo :p Noo więc narazie nie kupuje tego sprzętu (dojarki jak to mój nazwał :nerd:) bo niewiadomo jak to z tym pokarmem będzie :) będe miała na chwile ręczny ale tak długo sie pewnie nie da i elektryczny sobie zakupie

Kadza wychodze z podobnego zalozenia ;-) Zalezy czy ten pokarm wogole bedzie..jak to mowia krowa co duzo muczy mało mleka daje - a w senie, ze majac takie wielkie doje moze wcale nic z nich nie byc :D
Jak nie bedzie nic na sile, jak bedzie duzo to bedzie odciaganie i mrozenie i butla karmienie ;-)

reklama
nooo własnie wiesz słyszałam juz od kilku osób że masz taki duży biust to duzo pokarmu będzie a to wcale nie prawda jest. patrzyłam własnie ile kosztują te laktatory i masakra jakie ceny :szok: noo ale zobaczymy jak to będzie

Do góry