reklama
kamilka677
Fanka BB :)
agusiakemisia - koleżanka właśnie ma te butelki z tommee tippee i sobie bardzo chwali, a elektryczny masz ten laktator czy zwykły? ja nie ukrywam, że istotna jest też dla mnie cena, ten elektryczny z aventu dosyć drogi (
kamilka677
Witam, siedzę i czytam opinie o laktatorach ręcznych i zaraz zwariuję!!
Który wkońcu jest dobry?! tak różne opinie...
a Wy dziewczyny jakie laktatory macie ?? doradźcie coś proszę
Który wkońcu jest dobry?! tak różne opinie...
a Wy dziewczyny jakie laktatory macie ?? doradźcie coś proszę
renia1321
ja nie pomogę bo jestem zielona w temacie, kupiłam ostatnio ręczny Lovi, jedna znajoma polecała ale tu widziałam ktoś pisał że podobno są do bani i sama teraz mam dylemat czy oddać czy zostawić, chociaż tyle że drogi nie był 80zł kosztował
nusia181
ja napewno kupię elektryczny.
LAtem meza siostra urodziła, i ściągała sobie ręcznym- maskara, Nie miala sil w rekach i ja jej pompowalam.
LAtem meza siostra urodziła, i ściągała sobie ręcznym- maskara, Nie miala sil w rekach i ja jej pompowalam.
Kemisiak
agusiakemisia - koleżanka właśnie ma te butelki z tommee tippee i sobie bardzo chwali, a elektryczny masz ten laktator czy zwykły? ja nie ukrywam, że istotna jest też dla mnie cena, ten elektryczny z aventu dosyć drogi (
kamilka ja mam ten elektryczny z tommee tippee , bardzo go sobie chwala w komplecie jest butelka, pojemnik na mleczko , i pudelko zamykane . ja ogolenie postawiam na tommee tippee , mam butelki ( 2 w razie czego - bo na cycusie stawiam ) smoczki uspakajajace , wkladki laktacyjne i te chlodzace ( podobno swietne zanim piersi przywykna do malego ssaka )
Angel.
Zwierzoholik;)
O tak te wkladki chłodzace tez nabęde ;-)
A nam jednak jakos wyszlo wszystko z aventu, zobaczymy ;-)
A nam jednak jakos wyszlo wszystko z aventu, zobaczymy ;-)
kadza
aaa wiecie co postanowiłam że jak bede miała pokarm to będe odciągac ile sie da ale będe karmic przez butelke i wszyscy zadowoleni hehehe a ja to juz chyba najbardziej zadowolona tylko niewiem co będzie sie działo w szpitalu bo u mnie to pieprznięte te pielęgniarki będą mi tam miauczec za uchem ale ja sie nie dam tak łatwo Noo więc narazie nie kupuje tego sprzętu (dojarki jak to mój nazwał ) bo niewiadomo jak to z tym pokarmem będzie będe miała na chwile ręczny ale tak długo sie pewnie nie da i elektryczny sobie zakupie
Angel.
Zwierzoholik;)
Kadza wychodze z podobnego zalozenia ;-) Zalezy czy ten pokarm wogole bedzie..jak to mowia krowa co duzo muczy mało mleka daje - a w senie, ze majac takie wielkie doje moze wcale nic z nich nie byc
Jak nie bedzie nic na sile, jak bedzie duzo to bedzie odciaganie i mrozenie i butla karmienie ;-)
Jak nie bedzie nic na sile, jak bedzie duzo to bedzie odciaganie i mrozenie i butla karmienie ;-)
reklama
kadza
nooo własnie wiesz słyszałam juz od kilku osób że masz taki duży biust to duzo pokarmu będzie a to wcale nie prawda jest. patrzyłam własnie ile kosztują te laktatory i masakra jakie ceny noo ale zobaczymy jak to będzie