reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o karmieniu piersią / butelką

Ja z pierworodnym miałam ten elektryczny z aventu i byłam zadowolona ;) teraz zakupilam tommee tippee tak dla odmiany bo recenzje ma świetne ;)

reklama
agusiakemisia - koleżanka właśnie ma te butelki z tommee tippee i sobie bardzo chwali, a elektryczny masz ten laktator czy zwykły? ja nie ukrywam, że istotna jest też dla mnie cena, ten elektryczny z aventu dosyć drogi :((

Witam, siedzę i czytam opinie o laktatorach ręcznych i zaraz zwariuję!!
Który wkońcu jest dobry?! tak różne opinie...
a Wy dziewczyny jakie laktatory macie ?? doradźcie coś proszę :)

ja nie pomogę bo jestem zielona w temacie, kupiłam ostatnio ręczny Lovi, jedna znajoma polecała ale tu widziałam ktoś pisał że podobno są do bani i sama teraz mam dylemat czy oddać czy zostawić, chociaż tyle że drogi nie był 80zł kosztował

agusiakemisia - koleżanka właśnie ma te butelki z tommee tippee i sobie bardzo chwali, a elektryczny masz ten laktator czy zwykły? ja nie ukrywam, że istotna jest też dla mnie cena, ten elektryczny z aventu dosyć drogi :((

kamilka ja mam ten elektryczny z tommee tippee , bardzo go sobie chwala w komplecie jest butelka, pojemnik na mleczko , i pudelko zamykane . ja ogolenie postawiam na tommee tippee , mam butelki ( 2 w razie czego - bo na cycusie stawiam ) smoczki uspakajajace , wkladki laktacyjne i te chlodzace ( podobno swietne zanim piersi przywykna do malego ssaka :tak:)

aaa wiecie co postanowiłam że jak bede miała pokarm to będe odciągac ile sie da ale będe karmic przez butelke:) i wszyscy zadowoleni hehehe :D a ja to juz chyba najbardziej zadowolona tylko niewiem co będzie sie działo w szpitalu bo u mnie to pieprznięte te pielęgniarki będą mi tam miauczec za uchem ale ja sie nie dam tak łatwo :p Noo więc narazie nie kupuje tego sprzętu (dojarki jak to mój nazwał :nerd:) bo niewiadomo jak to z tym pokarmem będzie :) będe miała na chwile ręczny ale tak długo sie pewnie nie da i elektryczny sobie zakupie

Kadza wychodze z podobnego zalozenia ;-) Zalezy czy ten pokarm wogole bedzie..jak to mowia krowa co duzo muczy mało mleka daje - a w senie, ze majac takie wielkie doje moze wcale nic z nich nie byc :D
Jak nie bedzie nic na sile, jak bedzie duzo to bedzie odciaganie i mrozenie i butla karmienie ;-)

reklama
nooo własnie wiesz słyszałam juz od kilku osób że masz taki duży biust to duzo pokarmu będzie a to wcale nie prawda jest. patrzyłam własnie ile kosztują te laktatory i masakra jakie ceny :szok: noo ale zobaczymy jak to będzie

Do góry