reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rok po roku

Sisi, pocieszylas mnie. Mioze i u mnie tak bnedzie z ta ciaza. Trzymam kciuki za mezusia zeby wyzdrowial jak napredzej.

Atol , mieszkam w New Jersey 20 min autem od NYC.

Melanie, znamy sie znamy. Ciesze sie ze u Ciebie wszytsko ok (jak wnioskuje z blogu).

reklama
Hej,ja już urodziłam tydzień temu.Na razie jest super, co nie znaczy,że dalej nie będzie;-) mąż ma teraz wolne, mama też mi pomaga no i jeszcze mam nianię:zawstydzona/y:więc się wysługuję jak mogę:-)Mniejsza jest grzeczna, śpi i je, tej nocy jadłą już co 3h bo wczęśniej co godzinę nawet, mam nadzieję,że już jej tak zostanie.Starsza niebardzo wie co się dzieje ale nie jest źle, nie wydaje się być zazdrosna ale bardziej sie mnie uczepiła i jest bardziej płaczliwa i boi się,że gdzieś znów jej zniknę.Ale niedługo się już całkiem przyzwyczai.Ja jestem teraz spokojniejsza niż przy Natalce bo wiem,że sobię już poradzę z małym dzieckiem:tak:

skakanka juz ci raz gratulowalam ale pogratuluje jeszcze raz:tak:

ja pierwszy zien bez pomocy, trudno musze stwierdzic, tzn na spacer poszlam przy pomocy mojego taty, ale dzieci ubrac i wyszykowac musialam sama, jak juz to zrobilam to bylam spocona jak mysz i odechcialo mi sie spacerowac:baffled:

spacer na razie jest na dwa wozki i chyba tak zostanie bo jak na razie po dzisiejszym nie wyobrazam sobie wyjscia sama z dziecmi:no:

jak Helenka i Hania podrosna i zrobi sie cieplej to mysle wszystko bedzie latwiejsze

katiNJ mam siostre cioteczna w NJ w Dumont, mieszkala na Staten Island ale ostatnio sie tam przeprowadzili, moze jestescie sasiadami:-)

Dzięki:-)

Atol ja się kiedyś zastanawiałam nad podwójnym wózkoem ale doszłam do wniosku,że sama raczej na spacery chodzić nie będę bo się wykończę;-)ubrać dzieci i znieść ten wózek-olbrzym...i juz bym nie miała sił na spacer

HEJ

katiNJ Witaj serdecznie.Widze ze Nasz wątek się poszerza i rozrasta:tak: .
Myślę że to dobry pomysł z podformami.

SKAKANKO jeszcze raz bardzo gratuluję!!!:-) :-)

U mnie oststnio mętlik jakich mało.
Na nic nie mam czasu cały weekend miałam jaiś nieciekawy.
Sobotę spedziłam u rodziców, bo mąż po nocce spał. Jak wróciłam do domu, to po obudzeniu Go i zjedzeniu kolacji właczył telewizor a sam się wyłaczył. No i ja oczywiscie nie wytrzymałam i awantura gotowa.
Pogniewani byliśmy polowe niedzieli. Nie wiem czy ja za wiele wymagam czy co ??
Ale dzisiaj jest jako tako zresztą mało się widzieliśmy bo Mirek siedział w garażu tłumik dziurawy i coś z nim kombinował. Ogólnie średnio ja nerwowa do tego jutro do pracy w sr tez czw szczepienie Igora a w pt do ginekologa cały tydzien gonitwy a jeszcze w weekend dzien Babci.
Nastrój mam średni mam nadzieję ze jutro bedzie lepiej.
Jedno dobrze ze Igor już zasnął i mam chwilę dla siebie:tak:

Skakanka witaj, czekam na Twoje relacje :)

A propos podforum to czy ktoś wie do kogo w tej sprawie napisać? To może niech napisze ten ktoś :)

Pzdr

Aga

Czesc dziewczyny! Jestem wykonczona juz nie daje rady z tym brzucholem;-) A co do tego woznka od babki ze stanow to wkleilam gdzes w posta link do niej na allegro wiem ze te graco jeszcze miala a poza tym mozna do niej napisac iz apytac jakie wozki ma w ofercie dla dzieci rok po roku i czy mzoe wystawic na allegro.:tak:

reklama
Do góry