reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rok po roku

reklama
skakanka juz ci raz gratulowalam ale pogratuluje jeszcze raz:tak:

ja pierwszy zien bez pomocy, trudno musze stwierdzic, tzn na spacer poszlam przy pomocy mojego taty, ale dzieci ubrac i wyszykowac musialam sama, jak juz to zrobilam to bylam spocona jak mysz i odechcialo mi sie spacerowac:baffled:

spacer na razie jest na dwa wozki i chyba tak zostanie bo jak na razie po dzisiejszym nie wyobrazam sobie wyjscia sama z dziecmi:no:

jak Helenka i Hania podrosna i zrobi sie cieplej to mysle wszystko bedzie latwiejsze

katiNJ mam siostre cioteczna w NJ w Dumont, mieszkala na Staten Island ale ostatnio sie tam przeprowadzili, moze jestescie sasiadami:-)

atol . pisałąs na sierpniowych mamach ze szukasz wózka znalazłam takie dla dwójki dzieci nie zajmujacy duzo miejsc
FISHER PRICE WÓZEK DLA DWOJGA Z U.S.A (159965714) - Aukcje internetowe Allegro

Wózków jest sporo tylko gozrej coś wybrać.
JA mam mały problem z IGorem zrobił się nieznosny. Ma napady płaczu co chwilę chce na rece nie wiem czy to jakis objaw buntu czy co. CZasem jest przekochany słucha i nie można nic powiedziec o nim zlego ale to co robi jak jest zly albo jak cos chce to pozostawia wiele do zyczenia.
Musze coś zrobic zeby mi nie wyrósł mały wandal:)

Dzieki dziewczyny:tak: :laugh2: :laugh2: a najbardziej sie ciesze ze w sumie porod trwal ok. 4 godzin z czego porzadnie to sie zaczelo dopiero o 6:15 w taksowce:laugh2: :laugh2: :laugh2: kierowca mial przerazenie w oczach:szok: jak zobaczyl ze wiezie rodzaca ze skurczami co dwie minuty o 6:30 bylam juz w szpitalu no i dwie godzinki pozniej tulilam Natalke:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zycze wam wszystkim ekspresowych porodow:tak:

reklama
TYNKO serdeczne gratulacje!!!!!!.:-) :-) :-)
Kolejna masz to juz za sobą.
Ciekawe jak u mnie bedzie z drugim porodem mam nadzieję ze wasze relacje i u mnie sie sprawdza pierwszy nie był najgorszy ale potem miałam troche problemów ale to innym razem teraz trzeba myśleć tylko pozytywnie:tak: :tak: :tak: .Pozdrawiam i sciskam

Do góry