reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rok po roku

reklama
skakanka juz ci raz gratulowalam ale pogratuluje jeszcze raz:tak:

ja pierwszy zien bez pomocy, trudno musze stwierdzic, tzn na spacer poszlam przy pomocy mojego taty, ale dzieci ubrac i wyszykowac musialam sama, jak juz to zrobilam to bylam spocona jak mysz i odechcialo mi sie spacerowac:baffled:

spacer na razie jest na dwa wozki i chyba tak zostanie bo jak na razie po dzisiejszym nie wyobrazam sobie wyjscia sama z dziecmi:no:

jak Helenka i Hania podrosna i zrobi sie cieplej to mysle wszystko bedzie latwiejsze

katiNJ mam siostre cioteczna w NJ w Dumont, mieszkala na Staten Island ale ostatnio sie tam przeprowadzili, moze jestescie sasiadami:-)

atol . pisałąs na sierpniowych mamach ze szukasz wózka znalazłam takie dla dwójki dzieci nie zajmujacy duzo miejsc
FISHER PRICE WÓZEK DLA DWOJGA Z U.S.A (159965714) - Aukcje internetowe Allegro

Wózków jest sporo tylko gozrej coś wybrać.
JA mam mały problem z IGorem zrobił się nieznosny. Ma napady płaczu co chwilę chce na rece nie wiem czy to jakis objaw buntu czy co. CZasem jest przekochany słucha i nie można nic powiedziec o nim zlego ale to co robi jak jest zly albo jak cos chce to pozostawia wiele do zyczenia.
Musze coś zrobic zeby mi nie wyrósł mały wandal:)

Dzieki dziewczyny:tak: :laugh2: :laugh2: a najbardziej sie ciesze ze w sumie porod trwal ok. 4 godzin z czego porzadnie to sie zaczelo dopiero o 6:15 w taksowce:laugh2: :laugh2: :laugh2: kierowca mial przerazenie w oczach:szok: jak zobaczyl ze wiezie rodzaca ze skurczami co dwie minuty o 6:30 bylam juz w szpitalu no i dwie godzinki pozniej tulilam Natalke:laugh2: :laugh2: :laugh2:
Zycze wam wszystkim ekspresowych porodow:tak:

reklama
TYNKO serdeczne gratulacje!!!!!!.:-) :-) :-)
Kolejna masz to juz za sobą.
Ciekawe jak u mnie bedzie z drugim porodem mam nadzieję ze wasze relacje i u mnie sie sprawdza pierwszy nie był najgorszy ale potem miałam troche problemów ale to innym razem teraz trzeba myśleć tylko pozytywnie:tak: :tak: :tak: .Pozdrawiam i sciskam

Do góry