reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

no ja wlasnie tez nie mam pomyslu... :baffled:
dziadkowie z mojej strony funduja malemu paszport (tak w razie czego), bo myslimy zeby stad uciekac gdzies do pracy.
ze strony pawla dziadkowie tez w kropce.
za mna chodzi pomysl z klockami drewnianymi-to juz wiecie. a poza tym nic wiecej :eek:
normalnie jakies zamroczenie mam z pomyslami. na bujanego zwierzaka to jeszcze za maly jest-bedzie mi zlazil, z rowerka tez. oj! pomocy!! ;-)

reklama
a nas funkcyjny totalnie zaskoczył, przywożąc w prezencie krzesełko-uczydełko.
a chrzestna kupila sweterek i dąła kaskę. moja mam też dała kasę. bedzie na nosidło górskie i cosik jeszcze.

A moje dziecię dostanie zestaw 100 piłek.:-)
Jak widzi coś co przypomina kulę to szaleje tak więc myślę, że trafię w prezencik. Tylko muszę go zamówić.:tak:

Hej
od mojej siostry Agatka prawdopodobnie dostanie rowerek
ROWERKI ARTI WIEWIÓRKA -WYS.0zł +SUPERPROMOCJA ! (167630922) - Aukcje internetowe Allegro

dodatkowo Sis kupiła Agatce piżamkę, zestaw obiadowy, maskotkę, 2 polarki, 1 spodenki i 2 bluzeczki i cały czas coś dokupuje (oszalała moja siostra:-D) non stop pakuje prezenty w papier ozdobny :-D

mama coś wspominała o bucikach i wózku - kupi jak przyjedzie

teście wspominali o kasie, ale to się zobaczy, wcześniej tez obiecali i kasę i prezenty i zapomnieli ;-)

klocki drewniane polecam :-) my mamy takie w wozku z ikeii ale wczoraj w tesco widzialam taki spory zestaw drewnianych klockow :-) :-)

nosidelko gorskie super rzecz - Lenka chodzila z nami po gorach od 6 miesiaca :-) i usypiala jak tylko zaczynalismy isc :-) :-)

ja jestem w kropce nic nie mam

maz na sesje sie nie pisze(dziwny jakis:eek::baffled:)
zabawki odpadaja

moze ciuszki+bajki polskie

kuzynka juz mi dzwonila i zapowiedziala ze kupuje mu jakies fajne duze autko zaznaczam duze.wybilam z glowki kochanej siostrze(kuzynce-ale bliska jak siostra) ze nie ma mowy jak ja z tym wroce?:cool2:
od reszty nic nie wiem kazdy zrobi niespodzianke

aha moj brat kupi jakis zestaw FP little poeple

reklama
My chyba nic nie kupujemy.Ma już chyba wszystkie ciekawe zabawki z Fishera.
Dziadek kupuje huśtawkę na stelażu.
A drugie dziadki....nie wiem. Sama nie mam pomysłu.
Ciuchów i wszystkiego mamy full:baffled:

Do góry