reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Jasieczek dostał od swoich chrzestnych zestaw klocków Wadera i rowerek-jeździk. Klocki na razie namiętnie rozrzuca i gryzie, ale myślę, że niedługo będzie się nimi świetnie bawił. A jeździk jest genialny. Ktoś kto wymyślił ten drążek z tyłu do sterowania powinien dostać Nobla :) Jaśkowi bardzo się spodobała jazdy w tym pojeździku. No i super, że potem demontuje się drążek i podkładki pod nóżki i jest normalny rowerek. Aha, i jeszcze można zrobić z tego bujaczek. Naprawde prezent trafiony w dziesiątkę!

reklama
my z impreza urodzinowa tez w sumie nie mamy najgorzej, bo wypada w piatek. ale jak bym chciala zaprosic kuzynke z dzieckiem to juz lipa. bo w piatek za pozno zeby wrocic a z dzieckiem nie zostana bo za male :-(

Pytia -fajnie, że rowerek się spodobał Jaśkowi mam nadzieje, że Kubie też spasuje bo to mój jedyny rozsądny pomysł na roczkowy prezent. Oglądałm już w sklapie i chyba go kupimy

Pytia: wklej proszę zdjęcie rowerka na wątku zdjęciowym lub tu (oczywiście bez Jasia)- bo moja mami sępi mi głowe, bo nie wie co ma Titkowi kupić.

Pytia:dzięki. bardzo fajny. pewnie się potem ę na niego skusimy - jak już rehabilitantka wyrazi zgodę.

Jaś codziennie po kilka razy podchodzi do swojego rowerka i domaga się, żeby go powozić :) Ma przy tym taką dumną minkę, że szok :) No i paluszkiem włącza sobie melodyjki i się cieszy. Naprawde super prezent.

Tito wczoraj dostał kulki sensoryczne z fishera. trzepie nimi non stop. rano zrobił nam pobudkę przy ich pomocy, a przez cały dzień turlał je i właził wszędzie. dał radę nawet zaklinować się pod szafa.

reklama
Do góry