reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
A my jak narazie Wszystko ładujemy w naszą przyszłą nieruchomość - czyli skarbonkę bez dna - mam nadzieje, że Kubas nie ma nic przeciwko - bo przecież to będzie Nasz domek i bedzie miał swój własny prywatny pokoik i podwórko - więc powinien być wyrozumiały
ivka76
Fanka BB :)
A do nas przyszły już zamówione piłeczki do basenu (300szt!!!). Szymon ich jeszcze nie widział, ale chyba damy mu basen z piłkami wcześniej, bo jak poczekamy do głównej imprezy to obawiam się, że będzie miał nadmiar wrażeń.
Poza tym kupujemy mu wino - dobre i takie, które będzie mogło długo leżeć, bo chcemy je kupić w roczek, a dać mu na 18-te urodziny :-)
Poza tym kupujemy mu wino - dobre i takie, które będzie mogło długo leżeć, bo chcemy je kupić w roczek, a dać mu na 18-te urodziny :-)
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Agatka dostała od swojej cioci rowerek - jest zachwycona!!! dzisiaj pół dnia musiałyśmy ją prowadzać
magdalenaB
marcowa mama 06'
karolka: a gdzie te polisy na zycie zalozyliscie? jakies skladkie miesiecznie oplacacie i ile?? jesli moge zapytac
reklama
ivka76
Fanka BB :)
Daliśmy dziś Szymusiowi basen z piłeczkami - był zachwycony - w wolnej chwili wrzucę fotki.
Poza tym kupuliśmy balony do modelowania i mój małż skręcał Szymkowi pieski, kwiatki i inne cuda - dziecko szalało z radości.
Poza tym kupuliśmy balony do modelowania i mój małż skręcał Szymkowi pieski, kwiatki i inne cuda - dziecko szalało z radości.