reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Też myślałam o klockach dla Kuby - ale on narazie też jest na etapie rozwalania a nie układania - ale to przyszłosciowy zakup
A sesja super pomysł
A sesja super pomysł
benita_29
Marcowa mama 2006
W zeszlym tygodniu B dostal 13- polowa poszla na prezenty roczkowe dla Majki :-) Pojechalismy do "Swiat dziecka" w trojke i zaszalelismy.Kupilismy Majce fotelik samochodowy,hustawke,Aktivity Park,kupe fajnych skarpeteczek i takiego misia na ktorym sie ukladaja koleczka,bardzo fajny.Oczywiscie nie bylo mowy zebysmy czekali do urodzin Majki wiec wszystko juz dostala Dobrze ze jeszcze nie rozumie co to sa urodziny :-)
M
mamaoli
Gość
Na roczek to ja musze Maksiowi jakies adidaski sprawić
ale jak narazie nic ładnego nie widziałam
ale jak narazie nic ładnego nie widziałam
koga
Mama Maksa i Julka
no właśnie!!!! pierwsze buty to super prezent - tylko nie wiem czy dotrwamy do 31 marca bo Maks już teraz chodzi przy meblach - no ale buty będa tylko dwór, a po domu to w skarpetkach, więc może damy radę
jak się czujesz mamooli ?? dawno Cię nie było - pozdrawiam
jak się czujesz mamooli ?? dawno Cię nie było - pozdrawiam
magdalenaB
marcowa mama 06'
no w sumie buciki to nie jest glupi pomysl
tylko nie wiem jak sie takie dobiera chyba trzeba isc to sklepu takiego ktory sie tylko dzieciecymi zajmuje prawda
tylko nie wiem jak sie takie dobiera chyba trzeba isc to sklepu takiego ktory sie tylko dzieciecymi zajmuje prawda
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziewczynki, a co myślicie o jeździkach??
wczoraj przymierzyliśmy Agatkę do jeździka, pojeździliśmy chwilkę po sklepie - glisda piszczała z uciechy, aż żal było ją z niego wyciągać :-)
wczoraj przymierzyliśmy Agatkę do jeździka, pojeździliśmy chwilkę po sklepie - glisda piszczała z uciechy, aż żal było ją z niego wyciągać :-)
benita_29
Marcowa mama 2006
Osinka,jak Agatka az piszczala z zachwytu to nie nie ma sie co zastanawiac :-) ,musicie jej kupic
majka buciki juz od dawna ma i to takie do chodzenia,z tym ze w domu w nich nie chodzi bo woli bawic sie w zdejmowanie ich a jak chodzi to w skarpetkach, na zewnatrz jeszcze nie chodzi,a buciki juz zaczynaja po trochu robic sie za male .Wiec i tak trzeba bedzie jej nowych kupic,ale juz nie bede sie spieszyc,postanowilam ze jak zacznie chodzic samodzielnie to wtedy .
majka buciki juz od dawna ma i to takie do chodzenia,z tym ze w domu w nich nie chodzi bo woli bawic sie w zdejmowanie ich a jak chodzi to w skarpetkach, na zewnatrz jeszcze nie chodzi,a buciki juz zaczynaja po trochu robic sie za male .Wiec i tak trzeba bedzie jej nowych kupic,ale juz nie bede sie spieszyc,postanowilam ze jak zacznie chodzic samodzielnie to wtedy .
reklama
felqua
Fanka BB :)
Osinko jezdzik to super sprawa my mamy z fisher price i jest bardzo fajny-oprocz tego ze mozna na nim jezdzic to jeszcze dodatkowo mozna rozlozyc siedzenie na boki i zrobic cos ala chodzik!Jaskowi bardzo tez podoba sie to ze z przdou moze wrzucac pileczki do koszyczka a one wylatuja mu kolo stopek.Co do prezentu-to bedzie nim przyjecie w restauracji-bo cala familia meza ta najblizsza to 25 osob!