reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

reklama
ja siły moze mam ale czasu brak kompletny maluchy nie daja mi posiedziec teraz sa zajete teletubisiami wiec korzystam :tak:
a wieczorem brat wraca z pracy i siedz na kompie

wow felqua to impreza bedzie na calego ;-)

my jezdzik chyba dostaniemy od dziadkow, hmm my? no bartek oczywiscie! :-)
wiec biore pod uwage takei prezenty: jezdzik, konik plastikowy na biegunach, klocki, buciki, zwierzatko do ktorego wklada sie klocki o danym ksztalcie, statek do kapieli ;-) a kto co kupi to juz wola rodzinki hehe ;-)

My cały tydzień testowaliśmy roczkowy prezent od dziadków z mojej strony - wózek tako sportster - naprawdę super. Oczywiście zawieszenie o wiele twardsze od roana marity, którym na co dzień jeździmy, ale w końcu to już typowa spacerówka.
Szymon pierwsze pięć minut jechał w nowym wózku niezadowolony, bo jechał przodem do świata, a nie do mnie. Na szczęście potem już podobało i to baaardzo...:-)

Kasiu-to zdjecie Pitka -przeboskie! Ma takie flirtujace spojrzenie!

Juz sie boje tej imeprezy bo sie okazalo ze czesc dalszej rodziny tez by chciala w niej uczestniczyc- tak ze wkrotce to nam chyba 50 osob wyjdzie- tyle to nawet na naszym slubie nie bylo!
A finansowo jakos taka kiepskocha u nas ze az sie boje jak to bedzie!

reklama
felqua - koszmar, a z drugiej strony super, że macie tak liczną rodzinę (i rodzinną)

u nas będą w sumie 3 imprezy urodzinkowe Agatki + moja, nie wszystkim pasował termin 30.03, o co byłam ma maxa zła (urodziny są pierwsze i wypadają w weekend, ale cóż...)

Do góry