reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczkowe Prezenty

Przecież te klocki nie są luzem, to dziecko nie ma szans ich połknąc...
azik nie o to mi chodziło, moim zdaniem ta z ikei jest lepsza i łatwiej jest te większe klocki przekładać ( Mateusz ma akurat z małymi klockami ale tą z ikei też widziałam).

reklama
ja mam taką dla Piotrusia , nie wiem skąd (na pewno nie z ikei) klocki ma mniej więcej o średnicy 1,5 cm, Piotrek bawiła sie nią od roku be zproblemwó - nie wiem jak to się ma do średnicy jednej czy drugiej kolejki z watku... ale 1,5 cm wystaczało

kupiłam Piotrkowi teraz tą kolejkę - bo poprzednią mamy dużo łatwiejszą - teraz będziemy mielio dwie :)

ale ta nową na razie wysyłam do winiujścia - niech ma troszkę zabawek i tam... a wracać będziemy ciężarówką :)

moj maz wpadl na pomysl zeby kupic dmuchana konstrukcje nie wiem jak to nazwac do czego mozna wchucic piłeczki albo pozniej nalac wody jako basenik

Dzis B dostaje trzynastke i jedziemy szalec w "Swiat dziecka"!! Ta kolejka z Ikei mi sie bardzo podoba,pewnie kupimy dla Majki,ale playskool...hm...chyba musze zobaczyc "na zywo" a potem zdecyduje,poza tym nie tania.A ktos juz ma taka zabawke?I jak sie psrawuje?My tez myslelismy o chustawce,bo Majka bardzo lubi sie bujac.Tylko nie wiem czy taka co sie mocuje na futrynie czy taka rozkladana.ktoras z was kupowala moze chustawke??
My nie spodziewamy sie duzo gosci ani duzo prezentow,bo moi rodzice daleko i nie przyjada,tescia mamy na miejscu,a co do tesciowej to ona szaleje na punkcie tej drugiej wnusi a dla naszej jakos brak jej i checi,i zainteresowania,i kasy.Bartkowi przykro ale co zrobic..zreszta nie wazne(jak dla mnie)

no no wozeczek super!

benita: my mamy taka zawieszana na haki w futrynie, fajna ale minus taki ze mozna sie hustac tylko tam gdzie sa haki, a te rozkladane przeniesiesz w kazde miejsce :eek:

my tez imprezy za duzejmiec nie bedziemy: dziadkowie z mojej strony no i MOZE od mojego M, bo na torta w nasze urodziny sie nie pofatygowali... no chrzestna i ... chyba to wszystko. z moim bratem jakos sie nie dogaduje, z bartem mojego M z kolei nmoj brat jest poklocony wiec razem sie nie pojawia/.. choc to mocno skomplikowane i po co dziecku psuc impreze no nie? wiec chyba tak bardzo kameralnie bedzie

wiecie co pomyslalam, jako prezent dla Bartusia, nie ukrywam ze zainspirowla mnie tereskaa:
zamowie batusiowi sesje u fotografa na 3 zdjecia; jedno z rodzicami, jedno z chrzestnymi i jedno z dziadkami. co wy na to?? bedzie mial bartek nietypowa pamiatke po swoich urodzinkach :tak:
i myslalam jeszcze zeby zrobic mu taki mini albumi i wywolac po jednym zdjcieu z kazdego mieisaca- razem 12 tyle ile juz przezyl ;-)

reklama
Ivka - wózek świetny!!!!!!
:-) :-) :-)
Madzia- fajny pomysł ze zdjęciami na prezent roczny:-) :-)

Do góry